Какво казва хороскопът ви за днес

8122
Какво казва хороскопът ви за днес
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Овен

Това, че някой иска от вас дадена информация или отговор на въпрос, изобщо не означава, че сте длъжни да му я давате. Намерете заобиколен отговор или направо бъдете директни, отказвайки отговора. Имате право на това.

Телец

За бъде плодотворен денят ви ви трябва благородна идея. Няма да ви е трудно да я откриете. Не се влияйте от насмешливите погледи. Много скоро след това същите ще изразяват възхищение и дори известна доза завист

Близнаци

Днес ще трябва да изясните целите си. Не влизайте в нечия игра само от страх да не се „цепите“ от колектива. Идеите и убежденията са важно нещо. Съвсем скоро този съюз ще се разпадне и вие ще сте от малкото късметлии, които не са загубили, благодарение на това, че не са се включили в него.

Рак

Днес ще сте склонни да поемете прекалено голяма отговорност. Няма смисъл да го правите. Нито е ваше задължение, нито сте длъжни да „замитате“ след останалите. Вечерта ви очаква важен разговор, внимавайте телефонът ви да е зареден

Лъв

Днес е много важно да комуникирате с другите. Не само , за да предложите вашата гледна точка, а за да чуете и разберете позицията на другия. Не подхождайте с ревност. От двете мнения ще се получи много успешна комбинация.

Дева

Днес ще получите изгодно предложение. Не позволявайте на лошото ви настроение да ви попречи да видите ползата за вас и да откажете. Дава ви се наистина добър шанс. Пазете се от настинка и не отлагайте посещението при зъболекаря.

Везни

Днес е ден, в който ще ви върви със спекулативните сделки. Спокойно може да заложите и на лотария. Ако все пак областта, в която работите, не е свързана с финансите, имайте разумно бюджетно поведение. Може да си позволите да дадете повече средства за подарък на близък човек.

Скорпион

Днес на преден план може да излязат, въпроси ,свързани с възпитанието на децата. Бъдете търпеливи и не им вменявайте вина по време на разговора. Опитайте се да разясните цялата ситуация и причините за случващото се.

Стрелец

Днес ще сте в центъра на вниманието за това се подгответе подобаващо, както външно, така и вътрешно. Ще ви се наложи да направите някои жертви в името на имиджа ви. А може би ще си зададете въпроса дали си струва да го правите и да бъдете себе си.

Козирог

Днес е ден, в който трябва да преразгледате плановете си. Получили сте интересно предложение, но то е свързано с промяна в професионалната ви насока. Не се притеснявайте от това, че ще има още какво да учите. Тръгнали сте в правилната посока.

Личният ви хороскоп за петък

Овен Днес ще имате по-изострена нужда от разбиране и подкрепа. Обръщайки се към някого за тях, предварително се убедете, че избраният ...

Водолей

Днес вашите думи може да бъдат оръжие, насочено към вас самите. Най-добре си дръжте езика зад зъбите. Освен това не давайте обещания. Може би ще имате най-доброто желание да ги изпълните, но не и възможността, а от това най-много ще страдате вие.

Риби

Днес за вас ще е по-добре да се вслушвате повече в това, което ви казват другите. Не се притеснявайте да задавате въпроси, но с цел да се запознаете по-добре със ситуацията, а не да критикувате. Вечерта ви очаква приятна изненада от страна на детето ви.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com