Какво казва за вас любимият ви пръстен

2227
Какво казва за вас любимият ви пръстен
Снимка: Pexels

Харесвате ли всичко блестящо или предпочитате строги, но неизменно стилни бижута без инкрустации? Любопитни ли сте за авангардния дизайн или може би сърцето ви прескача с малко винтидж бижута в духа на 19 век? Какъвто и избор да направите, той казва много за вашата личност.

Солитер

Момичетата, които избират пръстени с един камък, предпочитат качеството пред количеството. Както се казва, един, но впечатляващ, камъкът трябва да е голям и ефектен. Собственикът му има традиционни вкусове в облеклото и бижутата: тя не се стреми към променящите се тенденции, предпочитайки вечните ценности.

Формата на камъка също е важна. Правият ъгъл привлича изключителни и целеустремени личности, които довеждат всичко до края и са внимателни към детайлите. Кръговете са най -"доброжелателната" от формите, тя се избира от общителни и хармонични хора. Триъгълникът е любимата фигура на родените лидери, а овалът е за хора, които са спокойни, погълнати от себе си, медитативни.

Авангард

Сложните форми, нестандартните материали, необичайният дизайн привличат ярки личности с артистичен вкус. Ако това е вашият избор, със сигурност се интересувате от изкуство, посещавайте изложби. Най-вероятно имате творческа професия.

Експериментите със стил не са ви чужди - изобщо не се страхувате, че „няма да бъдете разбрани“, и съчетавате несъответстващото.

Коктейл

Акцентен пръстен с ярки и големи камъни казва няколко факта за вас наведнъж. На първо място, обичате партитата - в края на краищата този аксесоар е създаден специално за тях. Второ, не се страхувате от вниманието на всички, а, напротив, непременно го привличате към себе си и запомнящият се пръстен е един от вашите инструменти. И трето, вие сте готови да вървите срещу правилата и да мразите забраните.

Троица

Всичко гениално е просто - основният принцип на минимализма напълно съответства на любимия пръстен на Грейс Кели. Дизайнът на бижутата (три гладки пръстена, събрани в едно) крие дълбок смисъл: това са трите аспекта на истинската привързаност - приятелство, любов и преданост.

Такъв модел е близък до жените, които се стремят да рационализират всичко и да отсеят ненужните неща, като вземат най-доброто. Става дума за способността да се изразявате живо, сбито и точно. Ето защо триединните пръстени са толкова обичани от бизнес дамите.

Пръстен с монограм

Ако харесвате този стил, тогава най -вероятно сте романтичен човек в духа на 19 век

Самата женственост е вродена във вас: обожавате волани и дантели, флорални щампи и пастелни цветове.

Кристалите блестят

Пръстените с кристали се избират от момичета с очакване за денонощен блясък. Както трябва да бъде за едно момиче, социалният ви живот е в разгара си.

Най -модерните неща за сезона, като мини пола от 2000 -те, сутиен с яке и гамаши с прорези по крака, допълвате с бижута с блясък и следи от кристали, като помните правилото, че блясъкът прави абсолютно всичко малко по-добро.

Пръстен-трансформатор

Трудно е да се каже какво има повече във вас - рационалност или страст към всичко необичайно. Наистина, от една страна, бижутата трансформатори са футуристична ултра-тенденция, а от друга страна, това е изключително практично, тъй като ви позволява да имате ново оригинално бижу всеки ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com