Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията

15752
Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията е наука, към която много хора се обръщат, за да планират живота си, да се подготвят за бъдещето или да разберат миналото. Но какво мислят различните зодиакални знаци за астрологията, която ги определя? Някои вярват в нея, други имат много по-задълбочени познания, а трети изобщо не се интересуват от нея. Вие от кои сте?

Овен

Не знае нищо за астрологията, но вярва в нея, защото е толкова любопитен и обича да открива нови и интересни неща за себе си.

Телец

Вероятно има изкривени познания за астрологията, но все още я харесва, защото обича да фантазира. Но това, което не знае, е, че астрологията не е мистична. Тя е наука. Но не казвайте това на Телец, защото ще ви намрази.

Близнаци

"Обичам астрологията, но имам чувството, че всички Близнаци са поставени под общ знаменател и всеки ни съди. Ние не сме двулични, просто сме неразбрани и това наранява чувствата ни".

Рак

Вероятно обсебен от астрологията, както и от всичко останало в живота му. Той не просто е фен на астрологията, но вероятно е написал книга по темата.

Лъв

Случаен човек: "Ей как…"

Лъвът: Аз съм Лъв!

Дева

Разбира, че много хора се захласват по астрологията, но не вярва, че нещо такова може да определя личността на един човек, камо ли пък личността на една Дева. Няма Дева, която да вярва в астрологията.

Везни

Вярва в астрологията, редовно чете ежедневния си хороскоп, смята, че повечето характеристики на зодиите са верни, но по-скоро приема всичко като хоби.

6 причини да се ВЛЮБИТЕ в жена Риби

Трябва да се движите бързо, за да хванете тази великолепна жена, преди да ви се изплъзне като истинска златна рибка! Дамите, родени под...

Скорпион

"Аз съм най-добрият във всяко едно отношение! Аз съм мощен, страстен и любящ. Трябва да ме обичаш, защото аз съм най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ти! Аз съм Скорпион."

Стрелец

"Не мога да повярвам, че съм толкова бърз, когато правя нещата. Аз също съм наистина успешен и получавам ВСИЧКО, което искам. Аз също съм най-красивият, така че заслужавам всички да ме обичат. Стрелците ВИНАГИ постигат целите си". Всъщност Стрелецът не вярва в астрологията. По-скоро вярва само в написаното за неговия знак.

Козирог

5 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през март

Пролетта вече чука на вратата, а с нея и шансът да срещнем голямата си любов. Планетите обаче ще са по-благосклонни към пет зодиакални ...

"Предполагам, че е забавно." Изобщо не вярва в астрологията, той просто обича да слуша какво казват хората за астрологията и тайно да съди всички за техните убеждения след това.

Водолей

Може да не се интересува от астрология, но ще ви позволи да интерпретирате наталната му карта и да говорите за звезди и планети с часове, защото обича да учи нови и странни неща. Може да започне да вярва в астрологията, ако прекара малко повече време с човек, който също вярва в това.

Риби

Тези хора са толкова странни и отношението им към астрологията също. Внимавайте, ако говорите с Риби за астрология, най-вероятно 10% от всичко, което казват, е истина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com