Какво мислят мъжете за жени над 30 години

22132
Какво мислят мъжете за жени над 30 години
Снимка: iStock/Guliver

Жените до 30 години, какво ли мислят мъжете за тях. Все пак, до тази възраст жената се смята още за млада. На 30, не е нито млада, нито възрастна. Със сигурност мъжете обичат младите момичета повече от тези на над 30 години.

И все пак е интересно да се знаем, какво мислят мъжете за жените на 30 + години. В крайна сметка те вероятно казват нещо - обсъждат плюсовете и минусите.

7 деликатни женски въпроса, които те е срам да зададеш

Днес ще ви дадем отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с женското тяло, които обаче често остават без отговор, ...

Вижте статистиките на психолози, провели проучване, резултатите от което може да прочетете по-долу. Ако изведнъж не ви хареса нещо - не се обиждайте - не може да се обидите на истината. Нека се отнасяме лоялно и разумно към всичко - в края на краищата вече не сме деца. Над 30 сме и се предполага, че сме над раснали някакъв тип поведение.

Какво казват мъжете за жените над 30 години:

За секса

Младото, неопитно момиче едва ли знае, какво иска един мъж в леглото. Сексуалното преживяване до 30-годишна възраст е добро. Следователно, жената над 30 години ще може да задоволи още по-добре мъжа. Тя ще знае, не от книги как да се държи с мъжа, а от опит. Някои мъже живеят с партньорките си само заради сексуалната им сила. Не е тайна, че всеки мъж поставя секса на първо място във връзката. Каквото и да казваме, това си е самата истина.

Накарайте го да съжалява за постъпката си

Не всички истории имат щастлив край. Понякога се случва хората да се разделят дори след няколко години връзка. В повечето случаи, мъжът...

Мъдрост

Сексуалният опит върви ръка за ръка с житейския опит. Говорейки за жени над 30 години, мъжете разбират, че жената може да е по-толерантна, мъдра и отстъпчива. Тя няма излишни прищевки, ще може да прости произволна дума, третирайки просто като случайни думи. Тя ще може да изглажда гънките, когато е необходимо. Мъдростта идва само с годините, а именно тя си заслужава времето.

Кухня

Какво ще избере мъжът - умело приготвена храна или бъркани яйца и сандвич? Отговорът е очевиден. Всеки обича да си похапва вкусно. За жените над 30 е известно, че определено могат да готвят вкусно.

Финанси

Най-прекрасните черти в характера на всяка зодия

Обикновено като говорим за характера на представителите на различните зодии се фокусираме върху негативните неща. За тази статия р...

Към 30-те години се предполага, че жената най-вероятно вече е заможна и не търси спонсор, както правят младите момичета. Тя е самодостатъчна. Не е нужно да излиза с мъж само заради парите му. Смята се, че жизненото й пространство към тази възраст, вече е осигурено, но това изобщо не означава, че няма нужда да получава подаръци. Тук, обаче има съвсем различен нюанс на ухажването. С това чисто и просто, трябва да се съгласите.

Приятел

Само по-възрастните мъже ще разберат фразата: жена-приятел. С възрастта хората се превръщат в най-добри приятели. Това не означава, че престават да бъдат любящи, страстни и дори любовници. В живота, обаче е много важно човекът, който е до вас, да ви подкрепи. Има, за какво да поговорите с него и къде да подпрете главата по време на премеждия. Жената над 30 години може да стане приятел на мъжа. Много е дълбоко чувство да си приятел с любимия човек. И така да останеш до края на живота.

Какво казват лошите мъже за жените над 30 години

Кои са най-щедрите представители на зодиака?

Тези три зодии са изключително щедри. Винаги ще ви помогнат, с каквото могат, ще се раздават безвъзвратно за вас и ще ви обсипят с пода...

Защо

Нормалният мъж има естествен въпрос: защо жената е над 30 и е сама? Значи нещо не е наред с нея. Вероятно е кучка, или изпада в истерия, или нещо подобно. Е, трябва да разберем.

Тяло

Да, тялото не е същото. Въпреки това, жената, която се грижи за себе си, може да спори с това. Пример за това са звездите на екрана, които са над 30, а понякога и над 50. Погледнете например Мадона. Дори млад мъж не би се отказал от такова тяло.

Деца

4 двойки зодиите, които ги чака ужасно болезнен развод

Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да останат под един покрив повече от час, но се чувстват неудобно отделно. Астролозит...

По-трудно е да роди след 30, докато за 20 - това е разбираемо. Ще се оправи ли с всичко, как ще протече раждането, какво бебе ще роди? Въпреки, че същите въпроси могат да възникнат и за 20-годишно момиче. То във всеки конкретен случаи отговорът е: както Бог реши!

В заключение:

Какво казват мъжете за жени над 30 години? Казват и добро, и лошо. Нека казват какво си искат!

Не е важна възрастта на жената, а как се отнасяте с нея. Ако любовта се появи, между двама души - повярвайте, годините не играят никаква роля. За това, народът казва: „Възрастта е като приказка“. Умно момиче, може да има младо!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com