Какво най-често лъжат жените

2935
Какво най-често лъжат жените

Жените лъжат. По различни теми и в различни ситуации. За какво? Причините варират от самочувствие, до впечатление на мъж, до страх. Лъжем, защото се страхуваме от отхвърляне и неприемане. Лъжем, защото често се заблуждаваме. Лъжем, защото искаме да бъдем по-добри майки, жени, любовници. Лъжем, защото сме принудени да го правим от стереотипи, с които искаме да се борим и които често се оказват истина толкова безмилостно. Лъжата е с нас всеки ден. Утешаващо е обаче, че както сериалният д -р. Хаус - „Всички лъжат“.

1. Килограми ... Чувствителна тема. Всеки мъж, който има жена, знае това. Е, може би не е толкова обидно за стройна и красива жена. Въпреки това, за повечето от нас думата "тегло" ни кара да се чувстваме болни. И когато някой ни попита колко тежим ... лъжем, че тежим по-малко.

2. Нещо струва по-малко, отколкото струва - не мисля, че някога сме признавали колко сме харчили за обувки или нови дрехи. Поне не пред пред партньора си. Както и да е, това го правят повечето жени. Защо? Ами причината е съвсем проста. За мъжете това, което сме похарчили, винаги ще бъде твърде МНОГО! В крайна сметка никой няма да забележи как рокля за 50 лева се превръща в рокля "само" за 18 лева... Каква разлика.

3. „Скъпи, пред теб имах само двама мъже, но ти си моят номер 1“ - ние също лъжем за това. Броят на предишните партньори е наша тайна. Ще кажем две - а той ще си помисли, че са малко и нещо не е наред с нас, ще кажем 12 - ще си помисли, но тогава обаче ще реши че сме разпуснати... Е, оптималното е 5 може би или 7 е по-добро число? Може би някой ден ще си признаем... Всъщност никога не казваме истината по този въпрос. И това е неоспорим факт!

4. Кога загуби девствеността си? - най-лошият въпрос, който можем да получим. Няма добър отговор както и количеството момчета. След 18 ?! Но как така ?! Сигурно сте били странни, че преди не сте спали с никого. Вероятно още на 15?! Толкова рано? Това не говори добре за вас... Е, кажете  как да не излъжете в такъв момент? Може би най-добрия отговор да кажем е 17. Оптималната възраст за загуба на девственост, но нека останалото остане наша тайна.

5. Преструваме се, че сме по-добри майки, отколкото сме в действителност - Това сме ние жените. Малко лъжа относно нашата последователност (разбира се, че детето ми винаги закусва), нашето съвършенство ( винаги гладим всичките си дрехи веднага след пране - това е въпрос на организация - пълни глупости!), нашите родителски методи (детето ми винаги почиства след себе си, никога не съм го пускал самичко до магазина) - всичко това няма да навреди на никого и ни кара да се чувстваме по-добре. За момент в очите на другите, ние сме това, което бихме искали да бъдем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com