Какво означава позата, в която спите през нощта?

6902
Какво означава позата, в която спите през нощта?
Снимка: Unsplash

Интересно е, че от начинът, по който спим може да се извлече много информация за това какви хора всъщност сме. Нека видим: 

1. Плод на утроба

Това е, когато се навиете като плод в утробата. Това е най-често срещаната поза за сън, тъй като 41 процента от 1000 участници в проучването спят по този начин, повече от два пъти, от които са жени. Това означава, че сте сложили строг външен вид, но наистина сте мек дълбоко в себе си. Въпреки че, сте малко нестабилни и срамежливи при срещи с нови хора, в крайна сметка се успокоявате и отваряте.

2. Труп

2 причини да започнете да консумирате грозде още сега

Гроздето е полезно за мозъка, сърцето, кожата и поддържането на здравословно тегло. То е богато на антиоксиданти, витамини и минерали. ...

Позицията на трупа е, когато лежите настрани и ръцете са успоредни на торса и краката. Петнадесет процента от участниците са казали, че спят в това положение. Ако сте склонни да заспите в това положение, вие сте лек, общителен и обикновено сте популярни. Но въпреки това, вие сте склонни да бъдете лековерни.

3. Позиция на копнежа

Позицията на копнежа означава, че лежите на една страна с две ръце пред себе си, сякаш образувате деформирано, обърнато надолу L. Ако копнеете да лежите настрани и имате ръце пред себе си, вие сте по-лековерни, но сте по-цинични и подозрителни към другите. Трудно вземате решения, но отстоявайте избора си, след като ги направите.

4. Позицията на морската звезда

Само пет процента от участниците спят в позиция на морска звезда, която е, когато спите по гръб с двете ръце вдигнати до главата, около възглавницата си. Ако спите в това положение, вие сте добър приятел на другите поради желанието си да подадете ръка за помощ и да слушате с отворен ум и сърце. За разлика от тези, които спят в дървената позиция, вие не жадувате за светлината на прожекторите.

С този трик вече заспивам за минутка!

Безброй безсънни нощи ?! Ако имате този проблем, трябва да опитате това! Сега заспивам за 1 минута. Работи! Д-р Андрю Вайл има решение...

5. Войникът

Положението на войника означава, че лежите по гръб с двете си ръце, приковани отстрани. Осем процента от участниците са казали, че спят в позиция войник. Ако това е вашата позиция на сън, това означава, че сте склонни да бъдете тихи, консервативни и резервирани. Не обичате да правите големи конфликти, но държите другите и себе си на много високи стандарти.

6. Свободно падане

Ако спите в позиция на свободно падане, това означава, че лежите по корем с ръце около възглавницата и главата, обърната на една страна. Седем процента от участниците спят в това положение. Тези, които спят в свободно падане, са приятелски настроени и напористи, но често им липсва дебелокожие, необходимо за справяне с критики и ситуации под високо напрежение.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com