Какво правят различните зодии, когато са пияни

33208
Какво правят различните зодии, когато са пияни
Снимка: iStock/Guliver

Как се държат зодиакалните знаци в нетрезво състояние? Оказва се, че в тях се разкриват съвсем различна същност и черти на характера. Разберете как алкохолът влияе на представителите на различните съзвездия в нашия забавен хороскоп.

Овен

Овенът е способен да извършва невероятни действия в нетрезво състояние. Пиенето с него е опасно, тъй като винаги можете да очаквате някакъв трик или неочакван обрат на купона.

Телец

Телецът по време на цялото парти ще уверява всички, че е напълно трезв, въпреки голямото количество консумиран алкохол. Не си струва да го убеждавате в друго, нека се забавлява! Когато Телецът е пиян, той е готов да вземе всичко от живота, така че в състояние на опиянение можете да очаквате всичко от него.

Близнаци

Когато Близнаците пият, излиза една от двойствените им природи. Ето ти късмет: представителите на тази зодия могат да бъдат мили и добри цяла вечер, или, напротив, могат да уредят вечер на откровения и да кажат на всички присъстващи какво мислят за тях.

Рак

Според комичния хороскоп Ракът под въздействието на алкохол се освобождава и показва истинската си същност. Така че, ако познавате Рака от десет години, но не сте го виждали пиян, наистина не го познавате.

Лъв

Пияният Лъв почти не се различава от трезвия, освен ако гласът му не стане по-силен и навиците му са още по-кралски. Особеността на Лъва в нетрезво състояние се крие във факта, че в десетия кръг той може да говори нон-стоп за своите победи, постижения и цели в живота.

Дева

Девата преминава през три етапа на алкохолна интоксикация. Етап 1 - „Толкова съм пиян“, етап 2 - „Обичам ви всички“, етап 3 - „Къде е аспиринът“. Земен знак, със земни проблеми, мисли и чувства, който намира освобождаване след първата чаша.

Везни

Според комичния хороскоп, Везните в състояние на алкохолно опиянение стават по-решителни и ясно знаят какво искат. Накрая намират хармония и душевно спокойствие, към които непрекъснато се стремят в трезво състояние.

Всички зодии имат своите слаби места - вижте ги

Знаците на зодиака са дарили хората не само с характерни черти, но и с определени слабости. Астролозите казват, че дори предразположени...

Скорпион

Скорпионът знае как да пие, а още по-добре знае как да се налива. Представителят на това съзвездие често се превръща в душата на компанията и ръководи целия процес на пиене, докато пие наравно с всички. Но в края на купона се оказва, че той е останал най-трезвен и здрав.

Стрелец

Стрелецът по градуси не е съвсем понятно същество. Първо той разказва колко жесток е бил животът му и колко е щастлив, но след третата чаша започва да плаче и се нарича неудачник.

Козирог

Ето какво се случва с организма ни по време на махмурлук

Нaй-чecтo мaхмурлукът e cвързaн c глaвoбoлиe, жaждa, гaдeнe и чувcтвo нa oбщa cлaбocт.  Мaхмурлукcкият cиндрoм e нeприятeн зa хoр...

Козирозите в състояние на алкохолно опиянение стават по-отворени и откровени. Трезвен, рядко го виждате как той прави комплименти на всички, признава любовта си и се смее на глупави шеги.

Водолей

Пияният Водолей е двигателят на прогреса. В такива моменти в света се случват научни открития, пишат се брилянтни произведения и се правят глупави неща. И всичко това, защото на градус музата идва при Водолея.

Риби

Опиянените Риби са опасни. Тези същества могат да правят за една вечер всичко, което всички останали знаци на Зодиака, взети заедно, могат да направят. Тяхната емоционалност просто се преобръща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com