Какво предпочитат да готвят и да хапват всички зодии

4137
Какво предпочитат да готвят и да хапват всички зодии
Снимка: Pexels

Разбира се, не можем да поставим всичко под общ знаменател, но има неща, които всички представители на дадена зодия обичат да похапват. За да разберете какви са предпочитанията на различните зодии и какво им се услажда най-много, останете до края на текста. Така ще може да сте подготвени, ако очаквате гости и не знаете какво да им поднесете.

Овен

Овните залагат на пикантното. Те обичат да приготвят лесни рецепти и да подправят така, че да получат неустоимия за тях пикантен завършек. Обичат да експериментират и изпробват всякакви люти и необичайни храни. Може да заложите на задължително на месо или някакъв вид яхния.

Телец

Телците обожават всичко сладко. Те не могат да живеят без шоколад, без дори да си проличава. Също така са любители на сметановите торти. Въпреки че похапват сладки вкусотии ежедневно, те не прекаляват с количеството и обичат да изпробват различни десерти.

Близнаци

Близнаците нямат много критерии към храната, те наблягат на напитките. Но предпочитат солените храни пред сладките такива. Залагат на лесни и бързи рецепти, взимат храна за вкъщи или хапват на крак, предпочитат лека храна. Супи, пържени картофи и бяло месо са сред любимците им.

Рак

Раците все още държат на любимите храни от детството, на традиционните семейни рецепти. Обичат да обядват заедно със семейството си. Сред любимците им са всякакви супи, зеле и морска храна.

Лъв

Лъвовете се хранят постоянно, те са много лакоми и като видят храна искат да я получат. Хранят се доста често през деня, но и на тях не им личи особено. Предпочитат нормалните и дори големи порции пред гурмето. Обичат пъстрите и разнообразни трапези с месо, пайове и кексове.

Дева

Девите са доста стриктни към храната, определят порциите си и пресмятат калории. По този начин не само купуват, но и приготвят храната. Залагат на здравословните храни.

Везни

За пръв път Везните са балансирани относно храненето си. Грижат се за фигурата си и няма да позволят големите и обилни порции да нарушат това. При готвенето залагат предимно на леки ястия или десерти, но не обичат да готвят само за себе си. Обичат да похапват и се наслаждават на храната, но с мярка.

Скорпион

Скорпионите пък обичат предизвикателствата и винаги избират нестрандартни и сложни за приготвяне ястия. Но се справят отлично в кухнята. Предпочитат месото на скара, обичат да хапват и риба, а от десертите предпочитат тестени изделия като кекс с ядки или пък от друга страна – тъмен шоколад.

Стрелец

Стрелците доста похапват и не са решителни относно вида храна, с който искат да преядат. Постоянно се колебаят между здравословното и вредното. Относно вкусовете – чуждестранните кухни и екзотичните храни са сред любимите им. Тъй като обичат изобилието, те се стараят да приготват много на брой и различни ястия за гостите си. 

Козирог

Още едни традиционалисти, които обичат супите и българския вкус от детството. За десерт избират кекс. Малко по-различно е това, че са любители и на индийската кухня и често похапват такъв вид храна. Не обичат да готвят, но когато им се случи го правят по план и бавно, не обичат прекалено солени храни. 

Водолей

Водолеите обичат да се вихрят в кухнята и дори да помагат на приятели в подобни ситуации. Готвенето им допада и изпробват нови и непознати рецепти, но обичат и да им готвят. Не си спестяват мнението относно това дали ястията са им харесали, затова и внимавайте, ако сте решили да ги питате.

Риби

Рибите като гости са много съобразителни, не биха се оплакали от нищо, но им прави впечатление аранжировката на масата и самата подготовка. Те обичат морски дарове и риба, затова заложете на тях. Също така от сладките неща обичат пудинги и различни шейкове. Хранят се разнообразно, но премерено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com