Какво ви е подготвил днешният ден според зодията

8090
Какво ви е подготвил днешният ден според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Отново е понеделник и е време да запретнем ръкави и да се заемем за работа. И докато за някои това е нещо прекрасно, то други имат желание да удължат уикенда с още ден-два. Ето какво да очаквате от днешния ден според зодията си.

Овен

Денят е подходящ за романтични изживявания. Очаква ви ново запознанство. Не пътувайте днес, защото са възможни конфликти по пътя. Внимавайте какво говорите и контролирайте мислите в главата си.

Телец

В деловите ангажименти ще имате късмет. Не показвайте негативното си мнение за някои, по-добре се сдържайте и се абстрахирайте от тези мисли, за да не се натоварвате.

Близнаци

В бъдеще ви очаква промяна. Днес ще си спомните за минали преживявания и ще ви се иска да върнете времето назад. Починете си, защото имате нужда. Денят вещае печалби.

Рак

Общувайте с много хора днес, защото това ще ви зареди положително. Бъдете съсредоточени и обърнете внимание на концентрацията си, тъй като днес ще сте изключително разсеяни.

Лъв

Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари

Бурна любовна седмица или спокойна и романтична? Независимо как предпочитате и в какво настроение ще бъдете, в седмичния любовен хороск...

Денят е добър за мързелуване и почивка. Можете да се поглезите спокойно, защото го заслужавате. Желаете да се усамотите отдавна, сега е момента да го направите.

Дева

Не се притеснявайте за нещата около вас. Колкото по-спокойни сте, толкова по-положително ще се чувствате. Внимавайте с шегите, които отправяте към околните, защото можете да ги засегнете.

Везни

Емоционален ден за представителите на зодия Везни. Имате нужда да прекарате голяма част от времето си с близките си хора. Направете го, по този начин ще си починете от ежедневието.

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива...

Скорпион

Помислете добре за нещата, които ви интересуват и ако мислите, че наистина няма да се справите тогава потърсете помощ от приятел. Подходящ ден за пътувания.

Стрелец

Имате нови идеи и попълнения в работата си, които ще бъдат успешни. Няма да са ви излишни нови интересни знания.

Козирог

Дневен хороскоп за 21 януари

Овен Тази неделя всичко, което правите ще бъде правилно. Дори в някой момент и да промените решението си, никой няма да го повдигне на...

Опитайте се да не се срещате с хора, които не са ви приятни. По този начин ще си осигурите спокойствие. Не се ядосвайте и добре подбирайте обкръжението си.

Водолей

Отдавна планирана среща ще се отложи днес. Въпреки, че ще си объркате плановете, ще се съгласите да помогнете на ваш близък, който ще ви помоли за услуга.

Риби

Днес сте изключително разсеяни, а това се дължи на почивните дни. Умът ви е зает изцяло с уикенда и това е пречка за съсредоточаването ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com