Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии

5976
Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един от нас иска да знае какво го чака в бъдещето и как ще се стече любовният и семейният им живот. Някои зодии имат толкова ясно изразени черти от характера, толкова ясно знаят какво искат от живота и половинката до себе си, че лесно можем да предположим какъв би бил бракът им.

Ето какъв семеен живот чака всяка една от 12-те зодии:

Овен

Овните трябва да се научат да се справят с бурния си нрав, ако искат бракът им да има успех. Ако избухват и за най-малкото нещо, няма как да очакват дълъг и щастлив семеен живот. Уравновесените Овни могат да се радват на много стабилна връзка за цял живот.

Телец

Представителите на тази зодия понякога обичат прекалено и задушават с поведението си. Това може да е нормално за началото на една връзка, но с времето започва да става непоносимо. Всеки Телец, който пребори това, може да очаква много спокоен и уравновесен брак, за който мнозина биха им завидели.

Близнаци

Близнаците са опасни в дългите семейните взаимоотношения. Те не обичат чак толкова моногамието и ако бракът стане прекалено скучен, свършено е с него. Затова, ако искат да имат щастлив брак, определено трябва да се разнообразяват често с половинката си и да пътуват много.

Рак

На Раците им е писано да имат голямо семейство с много деца. Това би ги направило истински щастливи и удовлетворени от живота. Стабилни доходи, стабилни взаимоотношения между партньорите – какво повече му трябва на човек?

Лъв

От Лъвовете може да се очаква всичко, а най-лошото е, че изневярата никак не им е чужда. Много Лъвове провалят хубавите си семейства, защото не могат да се въздържат от изкушенията около тях.

Дева

6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак

Всички ние имаме приятелски двойки, които са заедно от години, но нито са сгодени, нито предприемат крачката да сключат брак. Причините...

Девите са много добри за дълги връзки и дълго семейно щастие, само ако преборят самокритичността си. Никой партньор не би искал половинката му да има ниско самочувствие и да не вярва в себе си. Ако преборят това, Девите имат всички шансове за дълъг и щастлив брак.

Везни

Везните ги очаква много хубав и добре осигурен семеен живот. Ще попаднат или вече са попаднали на идеалната за тях половинка, която споделя еднакви интереси и мечти за бъдещето. Безоблачно щастие очаква Везните!

Скорпион

Скорпионите имат много страстни бракове, а страстта не отминава с годините, а понякога се засилва. Малцина са тези късметлии, които могат да открият най-добрия си приятел и най-страстния си партньор в един и същи човек.

4-те зодии с предложение за брак през пролетта

Много зодиакални знаци, които копнеят да чуят дългоочаквано обяснение в любов, ще сбъднат желанието си тази пролет. Скорпион Мнозина ...

 

Стрелец

Стрелците не имат малко особена представа за брака и когато минат няколко години, им става скучно. Точно за това избират да се огледат за нещо ново и рядко браковете им са продължителни.

Козирог

Инатът не Козирозите е пословичен. Ако намерят човек, който може да ги търпи и няма нищо против състоянията, в които изпадат, всичко ще е чудесно. Това обаче е трудна задача и често Козирозите много трудно стигат до брак.

Странни сватбени традиции по света

В различни краища на света съществуват различни обичаи по време, преди и след сватбата, някои от които твърде странни, разказва електро...

Водолей

Водолеите имат прекрасни и много здрави семейства, с много деца, стабилни доходи и чудесно жилище, в което всички живеят щастливо и доволно. Любовта между тях и партньорът им никога не стихва, а какво по-хубаво от това?

Риби

Рибите имат много върхове и спадове в брака – през няколко години се преоткриват с половинката си, но често се случва така, че връзката може да приключи в един от спадовете във взаимоотношенията. Трябва да са по-постоянни във взаимоотношенията си, ако искат щастлив край.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com