Какъв домашен любимец сте според ЗОДИЯТА си (Част 1)

27240
Какъв домашен любимец сте според ЗОДИЯТА си (Част 1)
Снимка: Pixabay.com

Рядко попадаме на хора, които съвсем открито заявяват, че не обичат животните. Те не са склонни в дома си да приютят куче или котка, защото категорично отказват да се грижат за тях. Въпреки това обаче са склонни да се замислят дали някой от животинските видове, подходящи за отглеждане в домашни условия, няма да им подхожда.

Създадохме за вас този весел хороскоп, чиято единствена цел е още повече да ви усмихне и да превърне деня ви в същинско забавление.

Ето и какъв домашен любимец най-много би ви подхождал на зодията:

Овен

Пор

Това животно добре приляга на характера на представителите на зодия Овен. Те са мили, приветливи и добродушни, но успеете ли да ги извадите от кожата им, може да сте сигурни, че ще ви нападнат, без много да се замислят. Всъщност това е и причината порът да има връзка именно с тази зодия.

Телец

Хамстер

Хамстерът е домашен любимец, който не се опитомява толкова лесно. Обикновено е нужно да проявите не малко търпение, за да го накарате да се привърже към вас. Ако обаче в даден момент усети липса на внимание, той ще побърза да ви отмъсти. Същото е и с Телеца.

Близнаци

Енот

Енотите са най-любопитните животни на планетата. Ако искат да разберат нещо конкретно, те няма да се спрат пред каквото й да е било, за да достигнат до истината. По това много си приличат с Близнаците. Те са също толкова любопитни и обичат да се интересуват от живота на останалите, без да има основателна причина за това.

Кое е животното, което ви покровителства, според зодията

Рак

Куче

Кучето е верен приятел на човека. То няма да забрави онова добро, което преди години сте сторили за него. Кучетата се привързват към човека, а не към дома. Винаги ще са до вас и никога няма да ви изоставят. Същото е и с Раците. От тях можете да очаквате приятелска подкрепа. Това са хора, на които може да разчитаме.

Лъв

Котка

Лъвовете по природа са доста горделиви хора. Често пъти се държат така, все едно сте им длъжни за нещо. Същото е и с котките. Те по цял ден са в очакване да ги погалите, да си поиграете с тях, да им дадете храна, да им смените тоалетната и т.н. Винаги искат нещо за себе си, но не са готови да направят нищо за останалите.

Пълен абсурд: Това са най-тъмните страни на зодиакалните знаци

Съзвездието, под което човек се ражда, завинаги полага отпечатък върху живота му. Според астролозите то определя не само положителните ...

Кое животно си според зодията

Дева

Сова

Рядко ще попаднете на човек, който отглежда в дома си сова. Това е животно, с което наистина много трябва да се внимава. Ако отворите прозореца си, то ще отлети и никога повече няма да се върне. Нужно е да се съобразявате с птицата постоянно. Девите са също толкова властни и винаги се опитват да променят онова, което не харесват у вас.

Част 1 - четете ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com