Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

11940
Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има черти от характера, които не са за всеки и всяка любов за различните зодии трябва да е различна. Ето какви хора подхождат най-добре в любовта на всяка една от 12-те зодии.

1. ОВЕН: Овните имат нужда от партньор, който да е по-скромен, по-сдържан и да балансира техния буен нрав и голямото им его. Имат нужда от баланс! Когато открият такъв човек, той наистина ги допълва и прави характера им много по-мек и благ. Също така Овните имат нужда и от страстен партньор, който да задоволява вечния им глад за любовни преживявания.

Любовни седмични късметчета за 19-25 октомври

Нова седмица – нови късметчета. Октомври е почти към края си, а с това идват и много нови изненади за всеки един от вас. Намислет...

2. ТЕЛЕЦ: Телците са истински романтици, така че човекът до тях трябва да удовлетворява техните нужди за романтика и нежност. Те имат нужда от стабилен партньор със стабилни доходи, който да им дава спокойствие. Нямат нужда от излишни драми, а от зрял човек, с който да си прекарват незабравимо и винаги да има изобилие от романтика във връзката им.

3. БЛИЗНАЦИ: Близнаците не се нуждаят от един, а от двама партньори, за да задоволят всичките им капризи. Шегуваме се, разбира се! Човекът до Близнаците обаче наистина трябва много да се старае да угажда на всичките им прищевки. Да е добър, да е мил, да е страстен, да е успешен, да изглежда добре – изобщо човекът до Близнаците трябва да е перфектен във всяко едно отношения.

4. РАК: Представителите на тази зодия имат нужда от много здраво стъпил на земята партньор, който да не плете интриги, да не се интересува от други и да има мисъл да създаде семейство в близко бъдеще. Освен това е добре партньорът на Раците да умее да казва „да“ на всичко, което Раците им предложат, защото те обичат да са водещите в една връзка. Послушен и зрял партньор – от такъв човек имат нужда Раците.

5. ЛЪВ: Лъвовете имат нужда от много сериозен партньор, който да има високо самочувствие, добър външен вид и високи цели в живота, които да постигат заедно. С две думи Лъвовете се нуждаят от много силен и амбициозен партньор в живота. Освен това не бива да забравяме и страстта, от която имат нужда – човекът до тях определено не трябва да е свенлив в леглото.

4-те зодии с нова връзка до края на 2020 година

2020 година ви е подготвила още много чудеса! Четири от зодиите ще намерят любовта още до края на годината и ще се радват на нови емоци...

6. ДЕВА: На Девите им трябва човек, който истински да ги обича и да разбира странностите им, които всички знаем, че са част от характера на всяка Дева. Те имат нужда от човек, който ще си говори дълго с тях, ще ги изслушва и ще им дава добри съвети. Освен това Девите изпитват ужас от това някой да не им изневери, затова си търсят и партньор, който не би им причинил такива главоболия.

ЧАСТ 2 – прочетете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com