Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

12286
Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите имат нужда от различни партньори в любовта, които могат да ги направят щастливи и да им дадат това, от което имат нужда. Ето какъв партньор в любовта е най-подходящ за всяка една от 12-те зодии:

ЧАСТ 1 – прочетете ТУК

Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всяка зодия си има черти от характера, които не са за всеки и всяка любов за различните зодии трябва да е различна. Ето какви хора подх...

7. ВЕЗНИ: Везните имат нужда от човек, който да мечтае с тях и да открива радостта от живота всеки ден. Най-перфектният партньор за тази зодия е човек с артистична професия, с ведър поглед на света и човек, който да е зареден с безкраен оптимизъм. Само такъв човек може да направи Везните истински щастливи и да им даде радостта, от която имат нужда.

8. СКОРПИОН: Скорпионът има нужда от силен и независим партньор, който да им дава стимул в живота, да се гордеят с него и да вървят заедно напред. Освен това Скорпионите задължително искат някой, с който страстта никога да не угасне, затова смелите в леглото са истинско златно съкровище за представителите на тази зодия.

9. СТРЕЛЕЦ: Най-подходящият партньор за Стрелците е човек, който иска да създаде семейство, който обича семейната среда и вярва, че щастието е у дома. Имат нужда от някой, който ще им дава топлина, уют и ще иска просто да са щастливи, да имат хубав дом и да живея заедно в хармония. Те нямат нужда от интриги и флиртове, искат само спокойствие и щастие с човека до себе си.

10. КОЗИРОГ: Козирозите са много смели в любовта, често се хвърлят от един на друг човек, докато не намерят това, което търсят. А мечтата на Козирозите е да открият човек с чувство за хумор, който гледа на света като на шега и не приема нищо прекалено насериозно. Козирозите са уморени от хора, които са мрънкат и са недоволни от живота си, имат нужда от позитивизъм и някой, който да обсипва с радост дните им.

Кои са петте най-манипулативни зодии?

Не харесваме манипулативните хора, но не можем да отречем, че нещата им се получават и те винаги намират начин да постигнат своето на в...

11. ВОДОЛЕЙ: Водолеите категорично имат нужда от мечтател до себе си, който също като тях да вярва, че няма нищо невъзможно на света, стига да го искаш силно и истински. Имат нужда от любов като по филмите, от човек с топло сърце и големи мечти. Няма по-хубава връзка за Водолеите от тази, в която всичко е възможно.

12. РИБИ: Рибите са практични хора, които не летят високо в облаците, затова нямат нужда от партньор, който да им сваля звезди, а такъв, който да спазва обещанията си и когато каже нещо – винаги да си го изпълнява. Такива хора са трудни за намиране, но Рибите не се спират пред нищо, за да намерят човек, който държи на думата си и ги обича от първия до последния ден.

 

 

Любовни седмични късметчета за 19-25 октомври

Нова седмица – нови късметчета. Октомври е почти към края си, а с това идват и много нови изненади за всеки един от вас. Намислет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com