Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

12305
Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите имат нужда от различни партньори в любовта, които могат да ги направят щастливи и да им дадат това, от което имат нужда. Ето какъв партньор в любовта е най-подходящ за всяка една от 12-те зодии:

ЧАСТ 1 – прочетете ТУК

Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всяка зодия си има черти от характера, които не са за всеки и всяка любов за различните зодии трябва да е различна. Ето какви хора подх...

7. ВЕЗНИ: Везните имат нужда от човек, който да мечтае с тях и да открива радостта от живота всеки ден. Най-перфектният партньор за тази зодия е човек с артистична професия, с ведър поглед на света и човек, който да е зареден с безкраен оптимизъм. Само такъв човек може да направи Везните истински щастливи и да им даде радостта, от която имат нужда.

8. СКОРПИОН: Скорпионът има нужда от силен и независим партньор, който да им дава стимул в живота, да се гордеят с него и да вървят заедно напред. Освен това Скорпионите задължително искат някой, с който страстта никога да не угасне, затова смелите в леглото са истинско златно съкровище за представителите на тази зодия.

9. СТРЕЛЕЦ: Най-подходящият партньор за Стрелците е човек, който иска да създаде семейство, който обича семейната среда и вярва, че щастието е у дома. Имат нужда от някой, който ще им дава топлина, уют и ще иска просто да са щастливи, да имат хубав дом и да живея заедно в хармония. Те нямат нужда от интриги и флиртове, искат само спокойствие и щастие с човека до себе си.

10. КОЗИРОГ: Козирозите са много смели в любовта, често се хвърлят от един на друг човек, докато не намерят това, което търсят. А мечтата на Козирозите е да открият човек с чувство за хумор, който гледа на света като на шега и не приема нищо прекалено насериозно. Козирозите са уморени от хора, които са мрънкат и са недоволни от живота си, имат нужда от позитивизъм и някой, който да обсипва с радост дните им.

Кои са петте най-манипулативни зодии?

Не харесваме манипулативните хора, но не можем да отречем, че нещата им се получават и те винаги намират начин да постигнат своето на в...

11. ВОДОЛЕЙ: Водолеите категорично имат нужда от мечтател до себе си, който също като тях да вярва, че няма нищо невъзможно на света, стига да го искаш силно и истински. Имат нужда от любов като по филмите, от човек с топло сърце и големи мечти. Няма по-хубава връзка за Водолеите от тази, в която всичко е възможно.

12. РИБИ: Рибите са практични хора, които не летят високо в облаците, затова нямат нужда от партньор, който да им сваля звезди, а такъв, който да спазва обещанията си и когато каже нещо – винаги да си го изпълнява. Такива хора са трудни за намиране, но Рибите не се спират пред нищо, за да намерят човек, който държи на думата си и ги обича от първия до последния ден.

 

 

Любовни седмични късметчета за 19-25 октомври

Нова седмица – нови късметчета. Октомври е почти към края си, а с това идват и много нови изненади за всеки един от вас. Намислет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com