X
 
 

Какъв си в леглото според зодията

63105 3
photo of Какъв си в леглото според зодията
Снимка: iStock/Guliver
Всяка зодия си има своите особености що се отнася до интимния живот. Всички имаме своите предпочитания и своето си характерно поведение.

Понякога не е нужно много, за да разбереш какъв е другият в леглото - просто надникни какво се крие за зодията му.

Кои са комплексите на различните зодии

Овен Отличникът иска похвали и медали Според един от основателите на психоаналитичното движение - Адолф Адлер, всъщност има един един...

Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да забравите бариерите. Темпераментът му търси удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото.

Той: Самоуверен и амбициозен – мъж, който излъчва мъжество от всяка пора на кожата си. Обикновено взима това, което пожелае. Умее да целува и прави секс по-често от всички останали – бързо и страстно. Обича да бъде доминиращ в леглото.

Тя: Начинът да я спечелите е като бъдете твърд и посрещате смело агресивността й. В секса тя се отдава изцяло, защото е пристрастена към него. Жената Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.

Зодиите, които харесват самотата

Трудно е да си представим, но много от нас просто обожават самотата. Това се дължи на характера, житейските принципи, емоционалното нас...

За останалите зодии – четете ТУК!

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.
  • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА. САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА , ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
Последно в Актуално