Какъв си в любовта според ЗОДИЯТА ти

18176
Какъв си в любовта според ЗОДИЯТА ти
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е единственото нещо в света, което може да ни накара да направим всички неща, от които се страхуваме. Тя ни променя, допълва и осъзнато ни кара да бъдем по-различни. Разбери каква жена си в любовта според зодията си:

Каква е в любовта ЖЕНАТА ОВЕН

Много трудно е да спечелиш жена Овен, а още по-трудно е да я задържиш! За нея обвързването и свободата вървят ръка за ръка.

А не са много мъжете, които биха приели подобно схващане. Освен това тя е много импулсивна, енергична, има нужда от нови и разнообразни неща. Ако си мислите, че ще я командировате пред печката за цял живот, жестоко се лъжете.

Тя прави каквото й скимне, без да мисли много, много за последствията. Ако пък решите да се намесите и да й дадете тон в живота, ще ви направи на пух и прах само с думи. При това всичките точно в целта! В началото на връзката ви (ако все пак успеете да привлечете вниманието й) тя ще се раздава изцяло. Ще ви прави изненади и жестове, които никой досега не е правил за вас. Но, не успеете ли да поддържате постоянен интерес, няма да я задържите до себе си. Тя ще тръгне ентусиазирана да търси нови приключения, а вас категорично ще ви сложи в графа „минало“.

Каква е в любовта ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ

Вечеря на свещи, хубаво вино, изискана храна, гореща вана с ароматни масла, легло, покрито с листа от рози… Това търси жената Телец. С тази разлика, че за нея това не е толкова романтика, колкото приятно гъделичкане на сетивата. А тя има нужда от него! Жената Телец е изискана дама с изтънчен вкус и държи партньорът й винаги да е на ниво.

Не обича мъже, които летят в облаците или амбициите им са само на думи. Ще си поръча най-скъпото питие, ще си избере най-скъпото бижу и по-добре не й правете забележка за това. Но не оставайте с впечатление, че се интересува само от богати мъже. Напротив, нейната цел е сама да се развива и да израства в професията си така, че да може сама да си позволява глезотийки.Просто търси мъж, който е способен да застане рамо до рамо с нея.

Каква е в любовта ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

Сигурно сте чували доста лоши неща за жените Близнаци и за отношението им към връзките и любовта. Чували сте, че са непостоянни, днес едно, утре друго. Че са импулсивни и понякога прекалено не обективни в преценките си. Но истината е, че тези дами са дяволски добри във всичко и затова не могат да се задоволят с малко!

Те могат да ви дадат всичко, от което се нуждаете! Уют, разбиране, любов, страстен секс, уважение… Но вие сте тези, които трябва да ги вдъхновите да го направят. Не допускайте еднообразие, не се отдавайте на мързела, не си и помисляйте да подценявате интелекта им. Обичайте ги именно заради техния темперамент и не се опитвайте да ги укротявате. Само така вашата жена Близнаци ще ви направи най-щастливия мъж на света.

Каква е в любовта ЖЕНАТА РАК

Много често тези дами се чувстват нещастни в любовта. И причината за това са прекалено романтичните им представи за връзка. Иска им се и след 10 години тръпката да е все така жива, а обожанието на половинката им още да се чете в очите му. За тях романтиката е нещо задължително в отношенията. Имат нужда да се чувстват обичани и единствени.

Може би и затова често са доста ревниви. Дори прекалено. Ако изневерите на своята любима Рак, ще разбиете не само сърцето й, но и душата й, и цялото й същество. Дори да е било само секс, тя няма как да го разбере, защото тя самата прави секс, само когато изпитва чувства. Но пък от друга страна тази дама няма да се спре да потърси емоция в друг мъж, ако нейният я пренебрегва.

Каква е в любовта ЖЕНАТА ЛЪВ

Лъвиците търсят впечатляващи мъже – уверени, ведри, красиви и обичащи живота. Мъже, които могат да оценят какво съкровище стои насреща им. Защото тези дами наистина са съкровища! Умни, находчиви и много, много съблазнителни. Ако в група от 7-8 момичета, погледът ви веднага се задържи само на едно от тях, почти сигурно е, че то е именно зодия Лъв.

Във връзката си, жените Лъв искат обожание! Да усещат във всеки един момент вашата гордост, че са до вас. Освен това ще е добре често да се съгласявате с мнението им, защото дори да не звучи много правдоподобно, накрая ще се окажат прави. А дори и да не стане, то поне ще ви върнат вниманието и уважението десетократно.

Каква е в любовта ЖЕНАТА ДЕВА

Често тези дами са категоризирани като самотни. Защото трудно решават да се обвържат, а още по-трудно създават семейство. Но истината е, че те, както всички нас, търсят идеалния партньор. С тази разлика, че този им стремеж не е само на думи. Няма да видите жена Дева, която ще се обвърже на принципа „карай по течението, пък времето ще покаже“.

Те са аналитични и затова премислят добре всяка перспектива, всеки евентуален развой и искат доказателство за любовта на мъжа, проявил интерес. Ако успеете да ги покорите, ще ви бъдат верни и добри партньори. Но няма да ви спестят никаква критика, ако действате безразсъдно. Освен това ще трябва всеки ден да се борите за тяхното уважение, което, повярвайте, никак няма да ви е лесно. Но пък със сигурност си заслужава!

Каква е в любовта ЖЕНАТА ВЕЗНИ

Везните изпитват любов към самата любов. Затова често се влюбват не в образа, а в представата си за образа на даден мъж. Имат големи очаквания, но са готови да отвърнат със същото. Макар и по малко егоистичен начин. И все пак, това са дамите, които най-добре могат да преценят от какво се нуждаете и да ви го дадат. Тази им способност да бъдат универсални ги прави страшно желани от мъжете.

Но въпреки благородството и всеотдайността си и те си искат своето. А какво е то, вие сте тези, които трябва вече да знаете. Ако не знаете, толкова по-зле за вас, защото това е признак, че не се интересувате достатъчно от своята любима Везни (или поне тя мисли така). Така че, щом искате щастлива връзка с нея, ще трябва да сте изключително внимателни към детайлите! Малките неща са най-важни за жените Везни. И, ако се замислим, може би са адски прави… Отново!

Каква е в любовта ЖЕНАТА СКОРПИОН

Чуят ли жена Скорпион, повечето хора веднага мръщят вежди. Много лоша слава имат тези дами. Само дето тя е създадена от тези, които не са могли да издържат на тяхната страст и буен темперамент. Друг е въпросът, че наистина не е лесно да се справиш с тези им качества.

И все пак, мъжът, който приеме, че момичето му Скорпион е понякога груба, но не и злобна, отмъстителна, но само когато е обидена жестоко, властна, но в стремежа си да обича и закриля, ще разбере, че е истински късметлия, че я има.Защото тя е умна, проницателна, перфектна любовница и ако се държи лошо с вас, то е само защото вие сте подходили по неправилен начин. Ако искате емоции, интересни преживявания, нови гледни точки за живота, предизвикателства и вдъхновение, то най-добре си намерете жена Скорпион.

Каква е в любовта ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ

Тези момичета имат ценности, морал, вяра в доброто, положителна енергия и знаят как да се радват на живота. Ако имате различно мнение за тях, то най-вероятно е съставено от прямотата им, която често граничи с нетактичност. Но помнете, че зад нея никога не се крият лоши намерения!

Връзката ви с жена Стрелец ще е много интересна. И удовлетворяваща. Тя е комбинация между забавна и щура сладурана, добра домакиня, добра любовница и добър партньор, на когото може да се разчита. Или с други думи – късметлии ще сте да си имате такова злато до себе си.

Каква е в любовта ЖЕНАТА КОЗИРОГ

След Скорпионите, жените Козирог са най-грешно разбраните. Изглеждат студени и безчувствени, но дълбоко в душата им това не е така. Те наистина вярват, че да затвориш чувствата си в кутия, е най-добрият начин да се бориш с предизвикателствата на живота. Но това съвсем не ги прави ледени кралици. Дори интересното при тях е, че макар консервативни, те са единствените, които могат да въведат коренни промени в любовта и работата си. При това с лекота!

Те са перфекционисти, затова имат високи очаквания за всичко. Дори за връзката си. Ако вие сте избраник на дама Козирог, това е огромна чест за вас. Значи не сте обикновен човек, а притежавате страшно много качества. И тя оценява това, макар да не ви го показва често. Нейната любов ще видите в помощта, която винаги ще ви оказва, в стремежа си да не ви товари излишно с проблемите си, в отговорността й към вас. Това, което се очаква от ваша страна, е никога да не я сравнявате с друга, да не я критикувате и да се гордеете с нейната упоритост.

Каква е в любовта ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ

Индивидуална, различна, ексцентрична, с нея никога няма да ви е скучно.Социална и толерантна, жената Водолей е много приятна компания. В нея има и нещо загадъчно, което много привлича мъжете. Само дето малко успяват наистина да грабнат сърцето й. Не че не иска мъж до себе си, просто за нея това не е най-важното. Тя си има добри приятели, с които се забавлява и които я обичат.

Но пък от друга страна, ако вече имате връзка с жена Водолей, със сигурност значите много за нея. И това ще бъде така, до момента, в който не й станете скучен. Това е ключът към щастието в отношенията ви – на нея винаги трябва да й е интересно. Второто важно условие е да не ограничавате личната й свобода. Иначе нея не я вълнуват нито парите ви, нито миналото ви, нито как ви възприемат другите. Тя ще ви приеме такъв, какъвто сте. И, ако й изнася, ще бъде с вас, ако не – ще си тръгне и ще ви остави да си живеете живота.

Каква е в любовта ЖЕНАТА РИБИ

Нежни, верни, романтични, щедри и добронамерени – това са момичетата Риби. Понякога наивни, понякога отвеяни, понякога с утопични мечти, те са като сладки котета, които ще ти замъркат, щом ги погалиш. Но цялата тази крехкост си има верен спътник и това е мъдростта!

В любовта жените Риби са доста привързани към партньора си. И въпреки, че често ще ви дразнят с постоянното си присъствие и желание за близост, трябва да знаете, че това може би са единствените жени, които ще поставят вашите нужди над своите. А в замяна искат само малко нежност и топлина. Така че, дайте им ги и си пазете добре миловидните Риби, защото те наистина ви обичат с цялото си сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com