Какъв съпруг е той според зодията му?

14677
Какъв съпруг е той според зодията му?
Снимка: iStock/Guliver

Ще се опитаме да ви помогнем в най-големия избор на живота ви. Разгледайте характеристиките на всеки един зодиакален знак и разберете дали човека до вас е този, с който искате да създавате семейство в бъдеще.

Овен

Много добре знае какво точно ти харесва и винаги се опитва да ти угоди. Прави бъдещи планове, като се съобразява с твоите предпочитания. Често опитва да ти предложи нови изживявания, за които е убеден, че ще ти харесат. Може да бъде и спонтанен, каквато си и самата ти. Обича да те изненадва с дребни неща, които ще те направят щастлива.

Телец

Дългата ви връзка по никакъв начин не успява да го промени. Той все още ти казва колко му липсваш и наистина го мисли. Когато си покрай него лицето му винаги свети и е благодарен, че те има около себе си. Кара те да се чувстваш сигурна и обичана, а какво по-хубаво от това.

Близнаци

Каквото и да с случи в живота ти, той винаги е до теб. Ако намериш нещо за забавно или за тъжно, бързаш да го споделиш първо с него. Най-важното във връзката ви е това, че той се е превърнал в най-добрия ти приятел. Винаги дава правилните съвети и е готов да помогне.

Рак

Намира разликата в настроенията ти само с един поглед. Може да разбере кога плачеш от щастие и кога си тъжна. Самата ти не се притесняваш да плачеш пред него и да му споделяш проблемите си. А той, от своя страна, винаги намира решението им и може да те накара да се усмихнеш дори, когато най-много ти се плаче.

Лъв

Ти си най-голямата му гордост. В неговите очи няма по-добър човек от теб. Не спира да те обсипва с комплименти и да те хвали пред приятели, колеги и роднини. Винаги те подкрепя и ти дава стимул да продължаваш с все по големи сили.

Дева

Когато нещо се нуждае от поправка, той винаги е там. Естествено, не поправя само компютъра и колата ти, а и самата теб. Разбира напълно нуждите и трудностите ти и се опитва да направи всичко възможно, за да те улесни. Това е човекът, на чието рамо можеш да се опираш цял живот и да бъдеш сигурна, че никога няма да те предаде.

Везни

Не обичаш да чуваш чуждите оплаквания, но никога не пропускаш да споменеш за болезнената си стара любов. В такива моменти, мъжът везни винаги е до теб и ти помага да се справиш с мъките от миналото. Можеш да бъдеш благодарна за помощта и присъствието му около теб.

Скорпион

Докато правиш планове за бъдещето с мъжа скорпион, никога не се чувстваш странно. Водиш го с теб навсякъде и не се притесняваш да го представиш пред роднините и приятелите си. Чувстваш се сигурна с него и виждаш бъдещето ви заедно. Не се чуди, той е правилния човек. Не спирай до тук с плановете.

Стрелец

Понякога просто ти се иска да си помълчиш с някой и да се отърсиш от проблемите, които не спират да те тормозят. В този момент стрелецът е най-добрия вариант, който ти се предлага. Той може да пропътува хиляди километри в мълчание само, за да бъде с теб. С добро чувство за хумор е и ако усети, че е подходящо, винаги се включва.

Козирог

Работи твърде много, но подрежда приоритетите си. Оценява нещата, които са наистина важни в живота му и винаги поставя теб най-отгоре на стълбицата. Дори да се нуждаеш от нещо в последната минута, козирогът оставя всичко и е готов да се погрижи за теб.

Водолей

Чувстваш се комфортно около него. Много добре те познава, приемате такава, каквато си и не иска да те променя по никакъв начин. Дори да имате различни мнения за нещо, винаги опитва да погледне нещата през твоята гледна точка.

Риби

Свикнала си да се жертваш за всички и да правиш постоянни компромиси. Този път, обаче, си намерила точния човек. Пасвате си идеално и дори не е необходимо да правите компромиси един с друг, защото се разбирате страхотно. Разбирателството е най-важното за една връзка, а вие го имате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com