Какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви

17477
Какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако имате чувството, че привличате един и същи тип мъже, може и да не сте далеч от истината. Зодията също има значение при оформянето на най-привлекателните качества на характера. Подсъзнателно всеки има скрита представа за идеалния партньор. Вижте какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви:

Овен

Амбициозни и директни, жените от зодия Овен привличат мъжете-завоеватели, родени под знака Стрелец и Лъв. Везните ги обожават, но са прекалено чувствителни и мечтателни за суровата им натура. Това не им пречи да мечтаят за брак с жена от зодия Овен.  

Телец

Дамите, родени под знака Телец, знаят какво искат и планират всичко систематично. Този прагматизъм е очарователен за Козирога и Девата. Стрелците, които обичат да завладяват спонтанно обектите на желанието си, не проявяват интерес.

Близнаци

Жените-Близнаци преливат от енергия. Затова често привличат противоположности в лицето на Водолеите и Везните. Те са силно впечатлени. Мъжете от зодия Лъв обаче виждат Близнаците по-скоро като конкуренция.

Рак

Чувствителните Риби са силно привлечени от емоционалната интелигентност на жените, родени под знака Рак. Козирозите също се присламчват към дълбочината и забавленията, които вървят в пакет със зодията. Те обаче лесно се изнервят от допълнителната доза сладникавост и не успяват да останат дълго.

Лъв

Жените от зодия Лъв са горди, страстни и борбени. Това са и общите им качества с представителите на знака Стрелец. Мъжете от тази зодия си падат по такива жени. Лъвовете обаче са прекалено страстни за Водолеите.

Дева

При жените от зодия Дева всичко е перфектно и планирано до най-малкия детайл. Това моментално привлича амбициозните Телци и Козирози. Сексапилът на тези качества обаче рязко се изпарява, погледнат от камбанарията на страстните Скорпиони.

Везни

Жените-Везни искат хармония, уважение и справедливост. Това може да се стори леко скучно на мъжете от зодия Овен, които обичат от време на време да има конфликт. Въздушният знак Близнаци обаче моментално е привлечен от тяхното възвишено честолюбие.

4-те типа жени, които най-много привличат мъжете

Само за да докажем, че мъжете имат много по-дълбоки предпочитания от дългите крака и дългата коса, в следващите редове ще ви ракрием ко...

Скорпион

Представителките на зодия Скорпион знаят какво искат и как да го получат. Цената няма значение. Мъжете, родени под същия знак, знаят това и предпочитат да гледат отстрани. Лъвовете и Овните обаче биха дали всичко, за да покорят представителка на зодия Скорпион.

Стрелец

Стрелците са оптимисти, отворени към света и приключенията. Тези качества много се харесват на свободолюбивия Водолей. Жените от зодия Стрелец са предпочитани партньорки и в приключенията на Лъвовете.

Козирог

5 лесни метода за привличане на любов в живота ви

Любовта понякога ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме късмет и колко още ще трябва да чакаме, за да се появи правилният за н...

Трудолюбието и амбицията на жените, родени под знака на Козирога, са качества, които силно привличат дисциплинираните мъже от зодия Дева и стабилно стъпилите на земята Телци. Козирозите обаче са прекалено упорити за чувствителните Раци.

Водолей

Жените от зодия Водолей са самостоятелни, но обожават дългите и задълбочени разговори. В това перфектно си пасват с мъжете, родени под същия знак, които обичат да слушат. Близнаците пък са привлечени от независимостта на Водолея.

Риби

Жените-Риби са чувствителни, състрадателни и интуитивни. Това ги прави перфектни в очите на мъжете от зодия Рак. Идеализмът на Рибите привлича и целенасочените Скорпиони. Мъжете-Близнаци обаче се страхуват да не бъдат разкрити от тях в емоционален план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com