Kaufland България избра Proximity Sofia за своя PR агенция

3443
Kaufland България избра Proximity Sofia за своя PR агенция
Снимка: Кауфланд България

Агенцията ще предоставя консултантски услуги в сферата на корпоративните комуникации и PR и ще подпомага пресофис дейностите на веригата

Kaufland България стартира стратегическо партньорство с Proximity Sofia. Агенцията ще предоставя консултантски услуги в сферата на корпоративните комуникации и PR и ще подпомага пресофис дейностите на веригата хипермаркети. Заедно двете компании ще работят в посока поддържане имиджа на Kaufland като лидер в модерната търговия, предлагащ широк асортимент от качествени хранителни и нехранителни продукти на достъпна цена.

Kaufland избра агенцията за свой партньор след проведен конкурс. „Proximity Sofia ни впечатли преди всичко със стратегическия си подход, креативното концептуално предложение, изпипания детайл и задълбочения поглед върху нашия бизнес“, коментира Гергана Димитрова, ръководител „Корпоративни комуникации“ в Kaufland България.

„За нас е чест да работим с глобална и толкова социално отговорна компания като Kaufland, която полага целенасочени усилия в полза на обществото“, сподели Грета Колева, управляващ директор в Proximity Sofia.

Kaufland България работи спрямо най-високите професионални стандарти както в модерната търговия, така и във всички останали сфери на своята дейност, за което получава редица отличия и признания. Избраната от Kaufland агенция-партньор принадлежи към семейството на Proximity Worldwide и също оперира спрямо изключително високи професионални стандарти, реализирайки някои от най-успешните кампании на българския комуникационен пазар. За това свидетелстват получените над 20 отличия от PR Priz, повече от 15 награди BAPRA Bright Awards и 3 статуетки Effie за ефективност в маркетинговите и корпоративни комуникации. През 2019 г. екип на агенцията става първият победител в Young Lions Bulgaria PR. Състезанието цели да избере млади PR професионалисти, които да представят България в международното издание на едноименното състезание, част от фестивала Cannes Lions 2019. Екипът на агенцията разполага с експертиза и в разработка на стратегии за позициониране на компании и марки в дигитална среда и социални мрежи, инфлуенсър маркетинг, изграждане на работодателска марка и др.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com