Кое е числото, което ви носи любов, късмет и пари според зодията ви

25341
Кое е числото, което ви носи любов, късмет и пари според зодията ви
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията е тясно свързана с нумерологията, която е науката за числата. Всеки човек има свое късметлийско число, базирано на неговия зодиакален знак и не само. Това зависи и от планетите, защото всяка от тях също има число, което носи щастие. Така че – вижте кое е щастливото число на всяка зодия според планетата, от която се управлява.
1 – Слънце – то управлява хората от зодия Лъв. Числото е символ на позитивизма, на новото начало, на успехите и активността. На Лъва то носи късмет и щастие. Той обаче трябва да ссе пази от числото 2, което може да го дръпне назад и да ограничи развитието му.
2 – Луна – на нея е подвластна зодия Рак. Луната управлява тези водни представителите, а тяхното щастливо число е 2, 22, 222 и т.н. Ракът трябва да се пази от 1, 10, 100 и т.н. За да неутрализира влиянието, може да комбинира 2 със 7 – 1.27, 272 и други.
3 – Марс – щастливото число и планета на Скорпиона и Овена. За тях е важно да предприемат важни действие на дата 3. В бизнеса или където искат да постигнат развитие е хубаво да включат числото 3 около себе си – в мобилен номер, адрес, бижу, талисман с 3 или триъгълник.
4 – Меркурий – късметлийското число на Близнаците и Девата. Това е числото на разума, практичността, науката, комуникацията, знанията. Ще имате късмет, ако сте от някоя от тези зодии и се занимавате с писане, преводаческа дейност, търговия, информационна дейност. На  тези зодии късмет им носи и фаталното число 13.
5 – Юпитер – тук позитивната енергия е за зодия Стрелец. Ще ви бъде много лесно, ако работата ви е свързана с общуване с хора. Може да си вземете талисман звезда с 5 лъча. Всяко число, в което има 5 за вас е щастливо.
6 – Венера – управлява Телеца и Везните. Винаги ще ви донесе късмет, ако се занимавате с нещо, което обичате. Това число привлича късмета за тях в любовта. Перфектната дата за сватба за вас е 06.06. Ако имате нужда от повече развитие и успехи в работата, комбинирай 6 с 9. Ако ви трябва късмет в брака или връзката – съчетайте с 4.
7 – Сатурн – това число носи щастие на зодия Козирог. С него ще се справите с трудности и премеждия с лекота. Ще разрешите проблемите си. Освен това, числото 7 ще ви помогне да се свържете със своя ангел-пазител и да чуете неговите напътствия.
8 – Уран – щастливото число на зодия Водолей. Той ви помага да имате енергия за всичко, което предстои. Това е числото на различните, на креативните, на уникалните хора. Може да си вземете спираловидно бижу или талисман, както и символ безкрайност.
9 – Нептун – числото, което закриля и помага на зодия Риби.  Ако съчетаете 9 с 1, това ще ви донесе пари. Ако го комбинирате с 2 – ще подсилите интуицията си, което е от полза, ако се налага да взимате важно решение. 9 в съчетание с 6 помага за привличане на любов в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com