Кои са най-добрите и най-лошите свекърви според зодията им

18891
Кои са най-добрите и най-лошите свекърви според зодията им
Снимка: iStock/Guliver

За свекървите сме чували какви ли не вицове. Има слухове, според които е невъзможно снаха и свекърва да се спогодят и какво ли още не. Истината е, че във всяко семейство нещата стоят по различен начин. Все пак, ако съпоставим зодиите им, нека видим добри или лоши са свекървите в зодиака.

Овен – бъдете готови за борба за контрол с тази жена. Тя ще прояви интерес към личния ви живот и взаимоотношения. Може би ще опита да се намеси. Обикновено смята, че не сте достатъчно добра за сина ѝ и ще иска да изпробва уменията ви не само в кухнята, а в домакинството като цяло. Със сигурност ще предложи своите умения на преподавател и ще иска да ви научи на едно-две неща.

Телец – бъдете внимателни с нея, защото колко и да ви казва, че ви харесва, ако я огорчите по някакъв начин, ще започне да ви натяква за всички неща, които сте ѝ обещали или е направила за вас. Не ѝ оставяйте децата твърде дълго.

Близнаци – трудно ще направите добро впечатление на такава жена. Тя е с труден характер, никой не може да разбере какво мисли и какво прави. От друга страна е чудесна за бавачка на децата ви. Проявява особена загриженост към бъдещето на сина си.

Рак – често сменя настроенията си, може и да си поплаче. Не можете да я излъжете, защото има безпогрешна интуиция. Държи да се грижи за вас, да участва в живота ви и да вижда, че усилията, които полага се харесват и приемат.

Лъв – ще ѝ бъдете конкурент за мястото в сърцето на сина ѝ. Трябва да покажете позицията си, защото иначе тя ще опита да ви манипулира. Тази жена би се намесила в живота ви без да ѝ мигне окото, затова трябва да поставите граници.

Дева – държи да реда и чистотата. Със сигурност ще ви посочи грешките, ако види такива. Тя обаче е любезна, грижовна и разумна. Към нея може да се обърнете за съвет във всяка сфера, най-вече финансовата.

Везни – тя ще бъде на ваша страна и ще ви помага с каквото може. Поддържа баланса, но при проблем може да избяга. Грижи се за внуците си и умее да внася добро настроение и положителна нагласа в отношенията.

Скорпион – или ще ви хареса, или няма да ви хареса, но при всички случаи ще ви го покаже. Тук е въпрос на късмет на каква свекърва ще попаднете. Хубаво е да бъдете открити в отношенията си с нея.

Стрелец – тя няма да се меси изобщо в живота ви, дори липсата ѝ може да започне да се усеща в даден момент. Тя е интересна личност, с която може да се говори на всякакви теми. С нея няма да ви е скучно.

Козирог – ако ще се меси в семейството ви, то ще бъде относно финансите, защото те са в нейната глава. Ще дава съвети, ще се меси, ще дава препоръки. Все пак наистина може да разчитате на добър финансов съвет от нейна страна.

Водолей – ще стои настрана, защото бракът е между двама души и тя отлично разбира това. Ако имате нужда от нея, тя веднага ще се отзове, но иначе няма да се меси в отношенията ви.

Риби – тя ще бъде в дома ви по-често от самите вас. Трудно ще я държите далеч, защото тя знае как да влиза под кожата на хората. Обича и се грижи за внуците си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com