Кои са най-привлекателните качества на всяка зодия

9515
Кои са най-привлекателните качества на всяка зодия
Снимка: iStock

Нека видим кои са чертите от характера на всяка зодия, които привличат другите, според астролозите:

Овен

Лоялни и грижовни, Овните ще бъдат винаги до вас и няма да ви предадат. Дори напротив, ще вървят плътно зад вас по пътя към успеха и ще ви подбутват, когато не се чувствате уверени.

Телец

Телците са романтици. Те винаги измислят креативни и нови начини, с които да изразят любовта си. Помага ви при всяка трудност, старае се да сте винаги добре и щастливи.

Близнаци

Много социални и общителни с висок интелект – това е нещото, което привлича хората на страната на Близнака. С тях никога няма да ви е скучно.

Рак

Раците са чувствителна зодия и имат много развита интуиция. Това им позволява да усещат моментално и емоциите на хората покрай тях. Така могат да действат спрямо тях и да ги привлекат на своя страна.

Лъв

Лъвовете са много чаровни и щедри, което се харесва на останалите. Те засипват любимите си хора с подаръци, жестове и изненади. Добри слушатели са и ще ви завладеят с очарователността си. 

Дева

Девите се стремят към научаването на нови знания, любопитни са и това прави добро впечатление в другите. Девите са истински приятели  и никога няма да ви предадат. 

Везни

Везните са дипломати, любезни, ведри, знаят как да се държат във всяка ситуация и това се харесва на околните. Те са социални личности, умеят да създават настроение. Справедливостта е една от най-хубавите им черти.

Какво е асцендент?

Зодията до голяма степен предопределя характера и съдбата на човек, но онова, което има по-силно отражение върху качествата, които разв...

Скорпион

Скорпионите правят всичко със страст и ентусиазъм. Говорят толкова разпалено за интересите си, че дори и околните започват да се вълнуват. Не се отказват от целите си и се борят докрай. 

Стрелец

Стрелците са заклети оптимисти, вдъхват вяра и надежда на околните. Това им помага да осъществяват по-лесно целите и мечтите си. Приключенци са и обичат всякакви забавления.

Козирог

3-те зодии, които им идва отвътре да ви побъркат с любов

Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в тях по един или друг начин, но астролозите разграничават 3 зодии, които са най-добри в ...

Козирозите са трудолюбиви, практични и целенасочени. Те са постоянни и постигат всичко, което са си поставили като цел. Не се отказват и дори при неуспех извличат само позитивите от ситуацията. Те са пример за околните.

Водолей

Водолеите определено са различни от тъплата. Те са бунтари, с нестандартно мнение, което не се притесняват да изкажат. Смелостта им привлича другите.

Риби

Рибите са изключително емпатични, те ще спрат да помогнат дори и на непознат. Състраданието и доброто им сърце ги прави перфектни приятели. Със сигурност може да им се доверите и да ги помолите за помощ – те никога няма да ви откажат, а ще застанат плътно до вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com