Кои са най-скучните зодии?

18188
Кои са най-скучните зодии?
Снимка: iStock

С кого от зодиакалния кръг ще ви е трудно да общувате? Разкриваме трите основни зодии.

1. Козирог

Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. И това се проявява от детството. Докато останалите деца се забавляват в пясъчника и скачат на въже, самотният Козирог се люлее и мисли за смисъла на живота. Козирозите са напълно потопени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере.

Поради влиянието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени способности – схващат всичко в движение и са в състояние да анализират в дълбочина, но най-често са подложени на стагнация. Ето защо от малък чаровен философ те се превръщат в сприхав старец, който е недоволен от всичко, което го заобикаля. С течение на времето Козирозите стават непоносимо песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки творческа ниша, те се отдават изцяло на кариерата си, забравяйки за приятели и роднини. Средата става скучна до човек, който е обсебен само от собствените си проблеми.

Козирозите трябва да общуват с Близнаци и Стрелец, които са винаги весели и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е само черно-бял.

С тези зодии бракът е най-скучен

2. Дева

Второто място в тази класация за „Най-скучните знаци на Зодиака“ е дадено на Девата - прекомерна педантичност, перфекционизъм и повишено внимание към малките детайли.

Меркурий даде на Девата аналитичен начин на мислене и способност да поставя нещата в ред. Когато нещо не върви по плана, тя се ядосва и дразни. „Наистина ли е толкова трудно да се правят елементарни неща?“ - такава фраза често се върти в главата на Девата, чийто характер става просто непоносим за другите.

Хората, родени под тази зодия, са доста взискателни към себе си и към другите, а понякога и самите страдат от това. Девите, разклащат нервите на всички със своето постоянство и методичност. Освен това те обичат да учат другите на акъл и ако не се подчинят, тогава Девите определено ще ви напомнят със фразата „Казах ти!“

Девите трябва да си позволят да се отпуснат и да спрат да изискват невъзможното от себе си и от другите хора.

Тези мъжки зодии са най-скучните

3. Рак

Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно парти - тази зодия не търпи струпването на много хора и ще предпочете да си остане вкъщи, за да гледа поредната мелодрама. Тази зодия има бинарно мислене: има бяло и има черно, полутонове и други цветове не съществуват.

Затова най-често са в мрачно настроение. И ако Раците не са в добро настроение, тогава подгответе ушите си да слушате техните оплаквания и недоволство от всичко, което се движи или каже неправилно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете внимателни в разговор с Рак. В най-добрия случай Ракът ще бъде обиден, в най-лошия - ще започне да планира сценарии за кръвожадно отмъщение.

Само съмишленици могат да избегнат скуката в общуването с Рака. В същото време си струва да си припомним, че представителите на елемента Вода не са готови веднага да излязат от черупката си и да се отворят пред събеседника, така че бъдете търпеливи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com