Кои са най-скучните зодии?

18188
Кои са най-скучните зодии?
Снимка: iStock

С кого от зодиакалния кръг ще ви е трудно да общувате? Разкриваме трите основни зодии.

1. Козирог

Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. И това се проявява от детството. Докато останалите деца се забавляват в пясъчника и скачат на въже, самотният Козирог се люлее и мисли за смисъла на живота. Козирозите са напълно потопени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере.

Поради влиянието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени способности – схващат всичко в движение и са в състояние да анализират в дълбочина, но най-често са подложени на стагнация. Ето защо от малък чаровен философ те се превръщат в сприхав старец, който е недоволен от всичко, което го заобикаля. С течение на времето Козирозите стават непоносимо песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки творческа ниша, те се отдават изцяло на кариерата си, забравяйки за приятели и роднини. Средата става скучна до човек, който е обсебен само от собствените си проблеми.

Козирозите трябва да общуват с Близнаци и Стрелец, които са винаги весели и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е само черно-бял.

С тези зодии бракът е най-скучен

2. Дева

Второто място в тази класация за „Най-скучните знаци на Зодиака“ е дадено на Девата - прекомерна педантичност, перфекционизъм и повишено внимание към малките детайли.

Меркурий даде на Девата аналитичен начин на мислене и способност да поставя нещата в ред. Когато нещо не върви по плана, тя се ядосва и дразни. „Наистина ли е толкова трудно да се правят елементарни неща?“ - такава фраза често се върти в главата на Девата, чийто характер става просто непоносим за другите.

Хората, родени под тази зодия, са доста взискателни към себе си и към другите, а понякога и самите страдат от това. Девите, разклащат нервите на всички със своето постоянство и методичност. Освен това те обичат да учат другите на акъл и ако не се подчинят, тогава Девите определено ще ви напомнят със фразата „Казах ти!“

Девите трябва да си позволят да се отпуснат и да спрат да изискват невъзможното от себе си и от другите хора.

Тези мъжки зодии са най-скучните

3. Рак

Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно парти - тази зодия не търпи струпването на много хора и ще предпочете да си остане вкъщи, за да гледа поредната мелодрама. Тази зодия има бинарно мислене: има бяло и има черно, полутонове и други цветове не съществуват.

Затова най-често са в мрачно настроение. И ако Раците не са в добро настроение, тогава подгответе ушите си да слушате техните оплаквания и недоволство от всичко, което се движи или каже неправилно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете внимателни в разговор с Рак. В най-добрия случай Ракът ще бъде обиден, в най-лошия - ще започне да планира сценарии за кръвожадно отмъщение.

Само съмишленици могат да избегнат скуката в общуването с Рака. В същото време си струва да си припомним, че представителите на елемента Вода не са готови веднага да излязат от черупката си и да се отворят пред събеседника, така че бъдете търпеливи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно