Кои са петте най-нестабилни зодии?

12477
Кои са петте най-нестабилни зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Нека видим топ пет на най-нестабилните зодии. Някои ще са очаквани, а за други ще се изненадате напълно, че са в този списък: 

1. Телец: Най-нестабилен

„Силен като бик“ не означава непременно стабилност, а просто означава, че в случая на Телец, силата им не балансира нуждата им да ритат нещата и да ги унищожават - като бика в китайския магазин. Те са несръчни в живота, а психически са още по-лоши; те имат много кратки тригери и ако са обидени или обидени, те обикновено са балистични. Те са силно нестабилни и ще се взривят като вреден газ, ако им се даде шанс.

2. Везни: Много нестабилни

Иронията на Везните е, че тя е представена от везните на баланса. Човек автоматично би си помислил, че са добре балансирани хора. Тук щяхме да сгрешим. Везните са склонни да бъдат много поляризирани; всъщност рядко са практични или добре балансирани. Везните са друг от интелигентните знаци; те са много умни с теми, по които знаят нещо, но ако им бъде представена тема, в която не са сигурни, те стават видимо разстроени и нервни. Нервността на Везните е прословута - наистина нестабилен знак.

3. Рак: Нестабилен

Ракът би искал да мисли за себе си като за някакво възкръснало, просветлено същество, но надраскайте тази фасада и ще намерите уплашено дете, неспособно да се справи със света такъв, какъвто е. Ракът е уплашен знак; те жадуват за рутина и еднаквост и когато изведнъж се изисква промяна от тях, те се оттеглят в състояние на смучене на палеца на неотзивчивост. На тях не може да се разчита, тъй като те са толкова нестабилни, колкото и идват.

Трудно е за вярване, но те са 5-те най-неромантични зодии

Романтиката у хората е заложена генетично. У някои тя е в излишък, у други – в недостиг, а има и такива, при които просто отсъств...

4. Овен: Донякъде нестабилен

Ако някога сте били в ресторант с недоволен Овен, който току-що е захвърлил масата и цялото й съдържание, докато крещи и бяга от ресторанта, тогава знаете всичко за това колко е нестабилен Овенът. Вярно е. Приписвайте го на техния висок интелект. Може би не могат да приемат цялото това знание, което трака в мозъка им. Овенът е страхотен знак, но те са неистови, неуравновесени, луди и свръх-нестабилни.

5. Близнаци: Донякъде нестабилни

Близнаците имат късмета да станат от леглото сутрин, тъй като това не е естествено за тях. Ако бяха оставени сами, те прекарваха по цял ден, всеки ден в леглото, превъртаха Amazon, избягвайки връзки и ситуации от реалния живот. От всички зодии Близнаците са най-луди. Защото, когато Близнаците се изправи, те отстъпват, оставяйки приятели и семейство да се чудят какво става. Те са газови лъжци от първа степен и лъжат без съвест. Те са нестабилни, противообществени и като цяло са опасни за общуване с тях на всяко ниво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com