Кои са скритите черти в характера на всяка зодия?

11189
Кои са скритите черти в характера на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак носи определена тайнственост в себе си. И докато повечето черти в характера на зодиите са познати, то има няколко, които са уникални и могат да бъдат по-трудно забележими. Ето кои са те: 

Овен – Любящи

На Овните винаги се приписват едни и същи черти, но все се забравя да се спомене, че са най-любящите хора с отворено, искрено и наивно сърце. Те са грижовни и лоялни и често си патят от хорската злоба, защото на тях не им е присъща.

Телец – Манипулативни

Изненадващо е, когато откриете, че Телците, които познавате обичат да общуват с хората, директно казано – да клюкарят. А още по-изненадващо е какви невероятни манипулатори са! Те са супер чаровни и използват всичко, за да се измъкнат от ситуации или да накарат хората да правят това, което те искат.

Близнаци – Прощаващи

За Близнаци винаги се говори, че са адвокати на дявола, че могат да видят една ситуация от много различни гледни точки. Но малко се говори, че това ги прави изключително прощаващи. Те умеят да погледнат неемоционално, а обективно и разумно отстрани и да се поставят на мястото на другия.

Рак – Амбициозни

Необходимост в живота на Раците е емоционалната сигурност. Заедно с това върви и финансовата такава. Раците често искат да бъдат финансово стабилни, достигнали до ниво, изградили име и репутация преди да създадат дом и семейство. Така се чувстват сигурни и спокойни.

Лъв – Скромни

За Лъвовете винаги се говори, че са слънцето сред планетите, царят на животните, звезда сред простолюдието, но истината е, че на Лъвовете им отнема време да свикнат с пътя, отреден им от живота. Много често те се представят напълно искрено и скромно пред хората, а щедростта им идва от това, че ще направят всичко за любимите си. Все пак, когато Лъвът се храни – след това оставя храна на всички.

Какво мислят мъжете за жени над 30 години

Жените до 30 години, какво ли мислят мъжете за тях. Все пак, до тази възраст жената се смята още за млада. На 30, не е нито млада, нито...

Дева – Креативни

Критични, прецизни, перфекционисти – винаги са това Девите. Малко се говори, че в главата на Девите винаги кипи и ври някакъв план и много идеи. Не всички, от които са прецизни и перфектни. Девите са много креативни и използват критичността и окото си за детайли при вече създаденото.

Везни – Егоистични

Везните прекарват половината си живот, опитвайки се да задоволят хората около себе си и да им се харесат и останалата част от живота си – ненавиждайки се, че са правили това и нагаждайки само себе си. Това може да се предотврати, ако те отрано осъзнаят, че те са най-важни и че когато те са-щастливи и близките им ще са.

Скорпион – Философи

Кои са зодиите, които имат най-голям късмет?

Всеки от нас обича да е късметлия - да си намери пари на пътя, да спечели от тотото или нещо друго, което да се случи по щастлива случа...

Скорпионите обичат да дискутират и анализират по-големи теми от ежедневието си и плановете за уикенда. Те прилагат знанието и острият си ум в опити да решават мистерии и вечни въпроси.

Стрелец – Реалистични

Стрелците винаги гледат в бъдещето, към следващата стъпка, новата идея и план. Затова е изненадващо, че те са страшно реалистични и правят план за действие, който е практичен и анализиран за бъдещ мечтан проект.

Козирог – Романтични

Козирозите са изненадващо романтични и чувствителни към половинката си. Това не е очевидно за повечето хора, за които Козирозите изглеждат студени, амбициозни и упорити. Но, тях ги топли и подкрепя любовта и те отвръщат по същия начин.

Накарайте го да съжалява за постъпката си

Не всички истории имат щастлив край. Понякога се случва хората да се разделят дори след няколко години връзка. В повечето случаи, мъжът...

Водолей – Емоционални 

За Водолеите винаги се говори, че са разумни, студени и широкоскроени. Скрито остава, че са доста емоционални. Те просто не знаят как да изразят и комуникират ясно емоциите си. 

Риби – Целеустремени

Хаотични, замечтани, разсеяни – тези качества се сблъскват остро с повечето Риби, които се оказват много целеустремени. На Риби им отнема време да разберат защо са на тази планета. И след като го осъзнаят с пълни сили започват да се движат напред, понякога и срещу течението, за да постигнат целите си.

Заглавна снимка: Unsplash

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...