Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки?

8260
Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки?
Снимка: Pixabay

Много е любопитно, че има много черти в основните характеристики на зодиите, които биха ни помогнали да определим от представителите на кои зодии са най-чудесните майки? Вижте какво открихме:

Овен

Овните притежават детски чар и мислене за света, отвореност, импулсивност, енергичност и инатливост. Те са уникални майки – могат да се състезават с момчетата да бягат и да играят футбол, могат да играят балет с момиченцата и всичко това ще го правят с адски кеф. Те са най-големите фенове на децата си и ще инсталират в тях увереността, че могат да постигнат всичко.

Кои са най-свободолюбивите зодии?

Всеки човек обича свободата в различна степен. Някои предпочитат да са пълни господари на съдбата си, докато други не биха отказал...

Телец

Телците са една от най-земните зодии, те са „земни“ майки – играят си с децата, учат ги и не се притесняват да си цапат ръцете. В същото време, много Телци имат уникалната възможност да бъдат и майка и баща – хем са грижовни и топли, хем са твърди и дисциплинарни. Телците са упорити, практични и стабилни и чрез примера си успяват да ги втълпят на децата си.

Рак

Повечето Рачета от малки мечтаят да бъдат майки и съпруги и са се упражнявали като си играят на дом и кукли. Дори и да не са имали такава мечта, когато им се случи, на тях им се отдава по-естествено, отколкото на други зодии. Те имат майчински инстинкт да израстват нещо и в същото време да го закрилят. Едно от нещата, за които трябва да внимават е, че може да разглезят децата си прекалено, защото биха направили всичко за тях и не са постоянни в поставянето на граници.

Лъв

Кои зодии гледат най-реалистично на света?

Всеки човек има собствена представа за това, което му се случва всеки ден. Някои предпочитат да бягат от реалността, докато други я пос...

Лъвовете са огнени защитнички на децата си. Не дразниш мама Лъвица! Те са топли, щедри и мили и в същото време дисциплинират децата си да бъдат добри и благородни хора. Те изискват много от децата си и влагат в тях цялото си сърце и душа. Те са стриктни родители и гневът им може да се усети за дълго време, в същото време децата им израстват с ясното съзнание, че мама ще се бори за тях винаги.

Скорпион

Скорпионите обичат децата си с цялата си душа и биха направили всичко за тях. Те учат децата си да бъдат страстни, упорити, целенасочени, прецизни и любопитни. Децата им ги променят изначално и разтърсват живота им, учат ги на уроци. Скорпионът може да бъде отворен и да се учи от децата си и да прогресира още повече в живота или може да бъде инат и да затвори съзнанията си и да прекъсне взаимоотношения с тях за цял живот. 

Риби

Риби изглеждат хаотично преминаващи през живота и нямащи „истинска“ цел или път в живота. Но децата им ги фокусират и ги свързват с реалността. Те са невероятни учители на децата си – въвличащи ги във всякакви приключения и им позволяващи всякакви преживявания, защото знаят, че това ги обогатява. Ролята на майки за Риби е свещена – те може да се чувстват неподготвени и непрактични, но дават всичко от себе си и някак израстват в матриарха на семейството за деца, внуци, родители и приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com