Кои три зодии готови за брак по време на сезона на Лъв

5384
Кои три зодии готови за брак по време на сезона на Лъв
Снимка: Unsplash

Лятото е време за любов и в топлите дни много хора ще узреят и за нещо повече. Това, което е интересно, че три зодии през сезона на зодия Лъв ще са готови за сключване на брак. Това, което е интересно, че техните партньори може да не са съвсем наясно с техните мераци, но все пак нека видим какво може да се случи. Нека видим кои три зодии са готови за брак по време на сезона на Лъв: 

Овен 

Брачен хороскоп за всички зодии

Нека погледнем над нещо по-специфично - брачният хороскоп на различните зодии.  Овен  Овенът винаги очаква с нетърпение, та...

Овен, толкова сте готов за брак. Въпреки че сте независима зодия, дълбоко в сърцето си наистина не искате да прекарате остатъка от живота си сам. В сърцето си винаги сте мечтали за перфектната връзка: двама души вземат света като буря от един. Вие сте на етапа във времето, когато осъзнавате, че има смисъл да се обвързвате с един човек за дълги разстояния. Така че, след като сте намерили някой, който държи крепостта с вас и ви дава безопасно рамо, на което да плачете след края на дългия ден, сте повече от готови за брак. Вие сте този, който ще настоява, че е моментът да кажете „аз го правя“.

Лъв 

Слънцето във вашия зодиакален знак е насочило всички погледи към вас, но Лъв, вие започвате да се успокоявате с поглед към един единствен човек. Били сте във връзка толкова много пъти, че знаете кога най-накрая сте срещнали някого, който може да привлече вниманието ви за години напред. Това е една от многото причини, поради които сте готови за брак. Изтощени сте от съчетанията и срещите за една нощ. Очаквате с нетърпение да имате специален човек, с когото да остарявате и да правите бебета. Бракът е свещен за вас и сте обмислили решението много добре. Приключихте с противопоставянето на идеята и ако вашият значителен друг попита, вие ще кажете „да“, защото сте готови да кажете „аз го правя“.

Водолей 

3 въпроса, които да си зададеш преди да сключиш брак

Всяка двойка, която сключва брак иска да остане щастлива за цял живот. Да, това е напълно нормално и много бихме се радвали, ако това с...

Водолей Слънцето е в седмия ви слънчев дом, който също се нарича дом на брака. Лъвските сезони разкриват желанието за семейство във вас. Виждате дома си като място за споделяне с друг човек. Въпреки че се чувствате напълно удобно да бъдете неженени, това вече не ви е достатъчно. Много сте обмисляли идеята и любовта ви е най-добрият ви приятел, всичко. Въпреки, че има финансов смисъл, това не е причината да сте готови за брак по време на сезона на Лъв. Готови сте, защото в сърцето си знаете, че сега е моментът. Така че, след като сте се решили, не искате да губите повече време, за да се ангажирате със своя „един“.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com