Кои за десетте грешки, които козирозите допускат в любовта?

3436
Кои за десетте грешки, които козирозите допускат в любовта?
Снимка: Thinkstock

Както добре знаем, козирозите за земен знак, който е изключително прагматичен, здраво стъпил на земята и целеустремен. Те трудно променят посоката си, защото са и страшно упорити. 

Това не означава, че под тази твърдоглава обвивка все пак не се крие чувствителна и романтична душа, която търси любовта.

Връзките с тях обикновено са стабилни и сигурни, но дори те допускат грешки, които често провалят романтичните им планове и отношенията им с партньорите.

Кои са десетте основни грешки, които допускат? 

1. Приоритизират работата си пред всичко друго

Те винаги отделят много и специално внимание на работните си задължения, като понякога изпадат в крайности, заради които оставят на заден план всичко друго в живота си, дори и половинката си. Просто трябва да се научат да намерят баланса между отношенията си и работата си, без някое да е за сметка на другото. 

2. Сдържа емоциите си

За козирозите е много трудно да споделят и да отдават душата си на някого, тъй като те са убедени, че няма смисъл да занимават другите и че могат напълно самостоятелно да се справят с проблемите си. Което разбира се не е вярно и освен това, трябва да разберат, че хората, които ги обичат, изпитват нужда, както да има на кого да разчитат, така и да знаят, че някой разчита на тях и могат да бъдат от помощ.

Кои са трите най-силни качества на всяка зодия? 

3. Отнема им прекалено много време преди да влязат във връзка

Те минават през различни етапи, когато имат любовен интерес. Първо отричат и твърдят, че въобще не се интересуват от този човек и не искат да имат нищо общо. После са на етап, в който са "само приятели" и просто им е добре знаедно, но нищо повече от това. Третия етап е на "надали изпитва същото като мен, няма смисъл да опитвам." И едва накрая, ако все пак харесват този човек до толкова, че да се оставят да издадат емоциите си и той знае, може и да се получи нещо. Но хората не четат мисли и не всички са толкова търпеливи. Не забравяйте това.

4. Искат винаги да командват 

Козирозите са амбициозни лидери, които искат нещата да стават по техния начин и рядко оставяд партньора си да води парада. Не трябва да забравят обаче, че границата между това да бъдат лидери и да бъдат диктатори е много тънка, особено в едни човешки отношения.

5. Песимисти са

За тях няма голяма разлика между песимизъм и реализъм и доста често забравят, че всъщност има такава. Рядко се оставят да мечтаят или още повече да го правят заедно с партньора си, като си повтарят на себе си, сякаш за успокоени, че не знае какво може да стане, за това да не "възлагаме големи надежди и обещания." Но хората имат нужда да мечтаят заедно, за да има към какво да се стремят и да вървят.

6. Приемат връзката си като бизнес начинание

Плюсове, минуси, инвестиции, дори бюджети... Това може да е адски изнервящо и да кара половинката им да се чувства неудобно и глупаво през повечето време. Не трябва да забравят, че любовта е интуитивно изкуство, което няма правилна формула нито правилен отговор.

Ако сте заобиколени от някой Козирог, добре е да знаете неговите 11 странности

Трудна за разбиране е зодия Козирог. Трябва да имате доста голямо търпение, за да влезете под кожата и да опознаете някой Козирог. Това...

7. Любовта им не е лесна

Както трудно допускат хора до себе си, така и трудно обичат и се нагаждат към нечия чужда любов. Разбира се, те обичат искрено и дълбоко, но понякога това се разбира доста трудно... Трябва да се научат, че изразяването на чувствата е най-важното нещо, от което се нуждае една връзка.

Какво да не казвате на мъжете от всяка зодия?

8. Рядко опитват нови неща

Козирозите обичат традиционните отношения и се изнервят, когато някой ги накара да опитват да променят нещо в себе си и начина, по който се справят в отношенията си с хората. Нека не забравят, че все пак ако не правим жертви и компромиси за любимите си хора, то за кой друг ще?

Качествата на жените от зодия Козирог

Жената Козирог е изпълнена със сила. Комбинация от мъдрост и вътрешна находчивост, тези странни, но прекрасни дами често остават напъл...

9. Не показват меката си страна толкова лесно

Както вече казахме, те обичат истински като всички останали хора, но тъй като това не се изразява по обикновения начин (или изобщо не се), само тези, които ги познават добре, го разбират.

10. Материалното е доста важно за тях

Живеем във време на много материални облаги и да повтаряме как не са важни за нас и живота ни, би било абсолютна лъжа. Но при козирозите това изпада в крайности, особено когато става въпрос за техните пари, които са изкарали с много от любимата си работа. 

По-добре е да си припомнят, че когато си легнат вечер, те ще прегръщат половинката си, а не материалните облаги, които си купуват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com