Кои зодии са най-добри за съпруги и майки

33473
Кои зодии са най-добри за съпруги и майки
Снимка: iStock/Guliver

Ако човек е решил да свърже съдбата си с любимия, значи е узрял за семеен живот. Това предполага и да е готов да създаде надежден дом и потомство. Каква ще бъде жената и майка на децата му, според зодиите? Разберете веднага:

Овен

Талантливата, трудолюбива жена Овен няма да може да се адаптира и да пее при обстоятелства. Само равноправно партньорство ще й хареса.

Тя е силна и лесно ще поеме задълженията, като капитан на кораб. Тя ще позволи на съпруга си да я „направлява“, но това е всичко, на което съпругът ѝ може да разчита.

Според Зодиака, жената Овен е отговорна съпруга и майка, която знае точно, от какво имат нужда нейните деца. Тя умее да следи за правилното хранене и ред. Не пропуска срещи, организира празници и пътувания за деца. И, също така е готова да пожертва времето си за походи. С примера си, тя ще научи децата да не се страхуват от трудности, винаги да вървят към целта си.

Телец

Жената от зодия Телец е добра домакиня. Освен това намира общ език с роднините на съпруга си, готви добре и е много грижовна в ролята на майка. Тя цени стабилността и сигурността в брака.

Имайки добър вкус, домът й винаги се отличава с подобрен интериор, чистота и ред.

Жената Телец иска да има няколко деца и от нея ще стане отличен учител. Майката ще внуши на децата, понятията за красота и ще ги научи как да живеят в хармония със света. Проблемите са възможни в момент, когато децата преминат в юношеска възраст, а майката продължи да бъде прекалено отдадена.

Зодиите, които много трудно се примиряват, когато биват отхвърлени

Има хора, които астролозите определят като по - чувствителни и уязвими. Те искат всеки да ги хареса и са готови на всичко, за да го пос...

Зодиите, които не биха простили изневяра

Близнаци

Отличен кандидат за свободното място на съпругата, ако мъжът не е домошар. Жената от зодия Близнаци ще сподели желанието на съпруга за активно забавление. В младостта, момичето Близнаци иска да общува и ще подтиква мъжа си на различни развлекателни събития. В общоприетата концепция, тя ще може да организира семейно гнездо, около четиридесет годишна.

Случва се, влюбено до уши момиче от зодия Близнаци да се опитва да играе ролята на добра домакиня, но рядко успява.

Близнаците са не само добра съпруга в зодиакалния знак, но и жена овладява ролята на майка бързо. От първите дни от живота на детето си майката е напълно отворена към интересите и желанията на малките. Връзката между родителя и нейното потомство ще остане силна за цял живот. Отношенията между майката и възрастната дъщеря ще се развият по-добре от тези на всяка друга зодия.

Кои са зодиите с най-дълги връзки

Колко ще продължи една връзка зависи от многобройни фактори като характер, разбирания за връзка, пасване на партньорите и други. Но от ...

Рак

Ракът по право е идеален за човек, който вярва, че домът и семейството са най-големите ценности на земята. Ракът за момичета не е меркантилен. Това е случаят, когато приема за сладък рай, дори живота в колиба. Любовта ѝ към мъж ще се основава на висококачествения секс, в който жената Рак ще постигне съвършенство.

Такъв другар няма да прави скандали и сцени. Именно жената Рак ги мрази.

Съпругът трябва да бъде подготвен, че когато децата се появят в семейството, те ще отнемат не само по-голямата част от времето й, но и сърцето. Децата са смисълът на живота на Рака. В името на децата, майката от зодия Рак ще пожертва кариера, хобита и дори общуването със съпруга си. Тук, обаче няма място за притеснения. Всичко ще бъде в "правилната" рамка. Добре е, ако бащата в семейството, даде възможност на такава жена да покаже лични педагогически техники на възпитание.

4-те зодии, които винаги се мешат в чуждия живот

Най-подходящите ЗОДИИ за брак

Бракът е един от най-важните моменти в живота на човек. Трябва да знаем в какво се впускаме и дали партньорът до нас може да ни даде то...

Лъв

Момичетата със зодия Лъв, притежават впечатляващи качества. Перфектно ще влязат в живота на мъж, чиито амбиции водят до представителни висоти. Те ще добавят толкова искрица в любовта, че ще е невъзможно, мъжът да се съмнява за конкуренти.

Жената Лъв, обаче не е най-добрата домакиня. Тя ще върши домашните задължения, само ако няма друг, който да го направи.

За децата си Лъвицата ще стане най-добрият приятел, като се грижи да имат всичко най-добро. Въпреки, че жената от зодия Лъв, отделя много време на „своя любим“, тя не забравя, че е преди всичко майка.

Дева

4-те зодии, които не страдат по бивши

Разделите са трудни за много хора, но все пак има и такива, които напълно хладнокръвно си тръгват от партньорите си. Те обичат истински...

Един човек ще спечели късметлийски билет под формата на брак с Дева. Това, обаче ще се случи, само ако той отговаря на нейните морални стандарти, а те определено са завишени.

Когато всичко е според стандартите на жената Дева, то тя ще е идеална съпруга. Ще покаже скромност, ще е добре поддържана, организирана, икономична. Това е истински подарък за повечето мъже.

Ако съпругът не предприеме инициативи за отглеждане на потомство, жената Дева може спокойно да се справи с това. Мъжът на Девата, трябва да знае, че нейният перфекционизъм може да бъде намразен от децата, особено ако те са със зодия Овен или Водолей.

Хороскопът ще ви помогне да разберете, какво да очаквате от бъдещата си съпругата, след като Менделсон отекне.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Дърво, което ражда сладолед: Възможно ли е?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com