Кои зодии се женят най-рано

14347
Кои зодии се женят най-рано
Снимка: iStock/Guliver

Преди години двойките са сключвали брак на 18-20-годишна възраст, докато в днешно време това се случва доста по-късно. Оказва се, че звездите също имат влияние върху това. Според астрологията някои знаци се влюбват много бързо и съответно рано се женят. Други пък са абсолютната противоположност. Ето как всяка една зодия гледа на брака:

Овен

Според астрологията, представителите на тази зодия се женят рано. Те се славят с дълготрайните си връзки, които по-късно преминават в брак. Предпочитат да прекарат живота си с един човек и никога не се замислят за някой друг.

Телец

Те са способни да сключат брак, ако вече имат професия и са се издигнали в сферата си. Ако им бъде направено предложение за брак, но точно в този момент това би могло да попречи на кариерата им, ще откажат без да се замислят.

Близнаци

Те взимат решения бързо и не премислят особено много нещата. Няма да е изненадващо, ако сключат брак много рано, но има голяма вероятност след няколко години да се разколебаят и да се стигне до развод.

Рак

Те очакват да има взаимност и уважение във връзката им. Трудно е да се определи точно на каква възраст ще сключат брак, но най-вероятно това ще се случи около 30-годишна възраст.

Лъв

Представителите на тази зодия се влюбват бързо и понякога взимат прибързани решения. Не премислят напълно ситуацията. Точно поради тази причина биха могли да сключат брак доста рано. От друга страна, ако в ранна възраст не се оженят, има вероятност тотално да се откажат от тази идея и никога да не създадат семейство.

Дева

Те биха предпочели да изчакат някакъв период от време, вместо да избързват. За тях е много важна кариерата и до 30-годишна възраст предпочитат да са отдадени напълно на нея. След като сключат брак, я загърбват за сметка на семейството.

Везни

Обичат спокойствието и уюта. В момента, в който намерят перфектната половинка, са готови да сключат брак и да започнат да се радват на щастливо и сплотено семейство.

Доказаха безспорна полза от брака

Група английски учени установиха, че достигналите до третата възраст съпружески двойки са значително по-защитени здравословно от заклет...

Скорпион

Те се държат доста студено с партньорите си и често не показват чувствата си, което им пречи да създадат семейство. Представителите на тази зодия сключват брак или много млади, или на 40-50 годишна възраст.

Стрелец

Те искат връзката им да е перфектна и това забавя действията при тях. Способни са да чакат колкото е нужно, за да намерят истинската любов. Обикновено сключват брак на около 30-годишна възраст.

Козирог

Българката избира първо децата, после брака

Българката ражда на 27 години и се омъжва на 28. Мъжете пък предпочитат по-късни бракове, показва националната статистика за 2016 г. Д...

Те са уникално търпеливи и държат много на кариерата си. Готови са да чакат достатъчно дълго, за да намерят точния за тях човек. Обръщат внимание повече на кариерата си в началото и около 40-годишна възраст са готови за брак.

Водолей

До 30-годишна възраст се забавляват и се отдават на приключения. Не биха се задомили, ако това не е истинската им любов. Готови са да чакат.

Риби

Те се влюбват лесно и са готови лекомислено да сключат брак, за да са самостоятелни и да се отделят от семейството си. След 30-годишна възраст са склонни към развод и сключване на брак повторно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com