Кой герой от "Игра на Тронове" си според ЗОДИЯТА

40676
Кой герой от "Игра на Тронове" си според ЗОДИЯТА

Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години, може и да е свършил, но любовта към него остава. Чудили ли сте се някога, ако трябваше вие да участвате в Игра на Тронове, кой герой бихте били?

Оказва се, че астрологията има какво да каже по въпроса.

Ето кой герой сте според зодиакалния си знак.

Овен – Денерис Таргариен

Овен може да бъде супер огнен и смел, така че Денерис е перфектният характер, който въплъщава този подвижен знак. Точно както тя е гладна за власт и ще поведе армията да направи това, което иска, такъв е и Овенът на бойното поле на живота.

Защо се провали "Игра на тронове"?

Телец – Джейми Ланистър

Лоялен и любящ, Джейми е емблематичен Телец. Неговата упоритост и желанието да бъде верен на думата и интелекта, очарованието и стратегията, го води до няколко победи. Той е и класически романтик, готов да остане до край до своята любима.

Близнаци – Аря Старк

Близнаците са известни със своите двойни личности и способност да носят "много лица", описание, което напълно пасва на Аря. Адаптивна и логична, Аря знае как да играе добре играта.

Рак – Джон Сноу

Човек на семейството, Джон Сноу олицетворява напълно представителите на зодия Рак. С чувствително сърце, което той се опитва да прикрие, за да получи уважение от хората около него, Джон е един от най-големите герои от поредицата. Плюс това, той може да бъде мрачен на моменти, които тези, които контактуват с представители на тази зодия често, могат да разберат добре.

Лъв – Бриен от Тарт

Джордж Мартин загатна, че събитията в книгите за "Игра на тронове" може да са различни

Джордж Р. Р. Мартин, авторът на световноизвестната поредица "Песен за огън и лед", на базата на която се роди сериалът на HBO "Игра на ...

Лъвовете обичат да показват талантите си и бъдат герой, който е доста в съответствие с Бриен. Със златно сърце, жестока сила и желание да защитава онези, които обича, Бриен се гордее с пътя си като рицар.

Дева – Самуел Тарли

Винаги перфекционист, Самуел е напълно изобразен като Дева. "Девите са известни със своя интелект, организация и силна способност да вършат нещата, които Самуел е направил през цялата епична поредица.

Везни – Санса Старк

Тази дама знае как да разтърси политическата игра. Нейната благородност и елегантност никога не са се колебали, а способността й да надхитри другите е подарък, благодарение на присъщото й разбиране на хората и това, което те искат. Тя е свързана с баланс и поддържане на мира с другите, което е най-голямата нужда на Везни.

Защо се провали "Игра на тронове"?

(ВНИМАНИЕ: ТЕКСТЪТ РАЗКРИВА СЮЖЕТА НА ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД) Наистина, провал. 8 години страхотни вълнения, епичен сериал, истински феномен...

Скорпион – Церсей Ланистър

Скорпионите обичат да отговарят буквално на всичко и могат да бъдат доста интензивни, подобно на Церсей. Но тя не е зла по своята същност, просто през целия си живот се е борила, за да получи уважение, въпреки непрекъснатия натиск. И не се забърквайте с нея, защото вероятно няма да спечелите.

Стрелец – Тортмунд

За Стрелецът най-важното е свободата. Той не обича да бъде вързан или задържан далеч от следващото си приключение. Тормунд започва нови преживявания без колебание и дори е готов да промени мнението си, докато израства.

Козирог – Краля на нощта

Вижте кои футболни отбори подкрепят звездите от Game of Thrones

Game of Thrones ("Игра на тронове") е сериалът, който плени цял свят и въпреки че вече бе излъчен последният епизод, то за продукцията ...

Козирозите са амбициозни и нетърпеливи да се издигнат над другите, но те също могат да бъдат трудни за разбиране и понякога да са малко ледени. Но това не е непременно нещо лошо. Те просто ценят своята визия и завоевания като съществени за дългосрочния им растеж.

Водолей – Бран Старк

Често се счита за "гений" на зодиака, тези, родени под знака на Водолей, имат уникалната способност да виждат в бъдещето и да четат умовете на хората около тях. Плюс това, Бран е малко емоционално откъснат, което е черта на този знак.

Риби – Мелисандре

Може да не сте на повече от 400 години, но ако сте Риби, притежавате повече Мелисаднре от колкото мислите. Последният знак на зодиака, Риби, обикновено показва характеристики на мъдрост и дълбочина, към които хората естествено се тълпят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...