Кой са най-характерните черти за зодиите

14160
Кой са най-характерните черти за зодиите
Снимка: Getty Images/Guliver

Везни

Везните ще простят, но няма да забравят. Везните са силни защитници на истината и справедливостта и не се страхуват да се противопоставят на тези, които действат несправедливо. Те са отлични слушатели и добри съветници. Представителите на зодията не могат да бъдат с някого, когото не обичат и не харесват.

Скорпион

Когато бива провокиран, застрашен, Скорпионът може да бъде много враждебен, да прояви буен нрав. Но рядко би нападнал, ако няма основателна причина. Представителите на зодията са много страстни в любовта. Ако има хора, които не се отказват пред трудностите в стремежа си да получат желаните резултати, то това са Скорпионите. Умни и хитри са и трудно могат да бъдат измамени.

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец са оптимисти за бъдещето и за това, което ги очаква. Винаги положително настроени, в тяхна компания е много забавно и весело. Стрелецът е много трудно контролируем, особено в любовта - това са свободолюбиви личности, които имат свое темпо в живота и не признават друго. Не обичат да губят!

Козирог

Ако има представител в зодиака, който иска да успее на всяка цена и с всички средства, то това е Козирогът. Веднъж предаден, Козирогът не бърза да прости или да забрави. Напротив, дори може да бъде отмъстителен. Имат високи стандарти за абсолютно всичко. Една от отрицателните черти на зодията е, че представителите ѝ рядко нападат в лице. В повечето случай действат зад гърба на хората. Неговата щура и забавна страна винаги го прави желана компания.

Водолей

Силен, самоуверен, Водолеят рядко би потърсил чужда помощ. Представителите на зодията не могат да лъжат. Твърде емоционални са и прекалено много премислят нещата. Схватливи и умни - имат умението бързо да се учат. Водолеите търсят най-доброто в хората и са готови да дадат втори шанс на всеки.

Риби

Рибите предпочитат качеството вместо количеството, когато става дума за приятели. Рибите жадуват за силна и здрава любовна връзка, но невинаги намирането на подходящ партньор е толкова лесно за тях. Артистични и креативни са - лесно се справят във всякакви ситуации.
Перфектните любовници са родени под този зодиакален знак. Готови са да направят всичко за голямата си любов. Най-големите мечтатели в зодиака са Рибите.

Близнаци

Една от най-креативните зодии е именно Близнаци. Ако сте родени под този знак, значи идеите ви идват от нищото и често обичате да размишлявате за нещата от живота. Близнаците са изключително независими и не могат да бъдат контролирани. Силно ги привличат хора, които стимулират тяхното мислене, които са интересни и разговорите с тях са вълнуващи. В любовта и приятелството са лоялни. Но трябва да се постараете доста,за да ги задържите. Понякога трудно взимат решения.

Лъв 

Лоялност е другото име на Лъва. Може градивната критика и истината да не ви харесват, но не очаквайте от Лъвовете да действат зад гърба ви. Каквото имат да казват, няма да ви го спестят. Това са най-добрите лидери! Лъвът е търсач на силните усещания. Той има силна жажда за живот и се стреми да му е интересно във всеки аспект, особено в любовта.

Дева

Човекът от зодия Дева е перфекционист ... понякога до болка. Силно емоционални и чувствителни личности. Винаги поставят под съмнение хората, фактите, не вярват на клюки, а обичат да анализират конкретни доказателства. Девите избягват конфликтни ситуации. Едни от най-големите работохолици в зодиака са родените под знака на зодията. 

Овен

Овенът е роден лидер, който знае как да поеме отговорност и да води екипа си само напред към постигането на успехи. Представителите на зодията рядко влизат в конфликти. Дори и да не ви харесат, те ще проявят нужното уважение към вас. Овните са честни,директни и независими личности. Проявяват уважение дори към хората, които не харесват!

Рак

Раците са прекалено чувствителни и лесно се засягат. Могат да преминат през много промени в настроенията си за кратко време. Родените под знака на зодия Рак са силни и устойчиви. Дори съдбата да ги изправи пред големи предизвикателства, те знаят как бързо да разрешат казуса и почти винаги е в тяхна полза. Представителите на тази зодия жадуват за по-значими и дълбоки любовни взаимоотношения.

Телец

Телецът рядко проявява агресия без да е провокиран. Но опитате ли се да го атакувате, очаквайте да ви отвърне със същото. Гневът му може да бъде голям. Ако сте родени под знака на тази зодия, то вие със сигурност имате голямо чувство за хумор. От друга страна могат да бъдат упорити до глупост. Телецът проявява лоялност само към тези, които са спечелили доверието му. Родените под знака на зодия Телец се стремят към комфорт и добър начин на живот, често луксозен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com