Кой ще е победителят във VIP Brother 2018?

25789
Кой ще е победителят във VIP Brother 2018?
Снимка: VIP Brother

Тази година личностите в предаването са много различни и колоритни, но въпреки мотото на шоуто тази година “Женско царство“, мъжете като че ли имат по-голям шанс за победа. Очертава се много оспорвана битка между половете, но вероятно победителят ще е мъж. Предаването тази година определено е доста интересно и тепърва се очакват още много нови обрати.

Папи Ханс е един от фаворитите в шоуто. Той стана известен още с първата си песен, която според много хора е с изключително несъдържателен и безсмислен текст, но нека отбележим, че множество проучвания показват, че такава песен може да измисли само човек с високо интелектуално ниво. Песента му наистина беше глупава, но точно заради това той събра много фенове, които го подкрепят и в момента. За любителите читатели обаче, той не е известен с това, а със своите книги, за които сам казва: „Каквото и да става, най-голямата ми гордост остават една тънка и една по-дебела книжка“. Още в началото на предаването показа, че е изключително голям джентълмен като отстъпи леглото си на Нора Недкова. Страни от споровете и скандалите в къщата. Със сигурност се очертава да стигне до финал и да се бори за първото място.

Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив личности, които имат конфликт едни между друг...

Другият фаворит на зрителите е Веселин Плачков, който влезе с обещанието, че ако някой обиди жена той ще бъде първият, който ще я защити. За разлика от други мъже в къщата, той заяви, че смята половете за равноправни, с което показа, че е един стойностен и достоен за уважение човек. Той не приема себе си като представител на по-силния пол, толерантен е към жените и не мисли, че те са нещо по-малко от него. Това му донесе много бонус точки сред женската аудитория Изсипаха се много положителни коментари относно външния му вид и характер. Веселин Плачков чака дете, съпругата му трябва да роди на 20 септември. Тя се изказа, че мъжът ѝ е много добър човек, прекрасен съпруг и че това, че не е до нея в този момент, за нея не е проблем. Тези ласкателни думи определено са впечатлили зрителите. Щастливото събитие за семейството няма да остане незабелязано в предаването и определено ще бъде коментирано дълго време. Младият баща изпъкна още във визитката си и вероятно ще се бори за титлата „Любима звезда на България“.

Събитията в предаването са доста динамични и всяко едно от тях разкрива различни черти от характера на всеки участник, но Папи Ханс и Веселин Плачков се очертават като фаворити и ще се борят за короната. Интересно е кой ще я вземе, но има време до края на шоуто и тепърва предстоят изненади, които може да доведат до неочаквани обрати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com