Кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак

1588
Кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак
Снимка: iStock

Зодиите влияят на голяма част от чертите на характера ни, в това число и предпочитанията ни към определен вид спорт. Ако искате да разнообразите ежедневието си и да се отдадете на нови занимания, вижте кой спорт би бил най-подходящ за вас спрямо зодиакалния ви знак. 

Овен

Овните са много енергични и активни личности и като цяло всеки спорт, в който има капитан, е подходящ за тях заради лидерската им натура. Както и спортове като фехтовка, гребане, тенис, борба, бокс, атлетика, вдигане на тежести – представителите на тази зодия са атлетични и биха се справили с всякакъв вид спорт. 

Телец

Силови тренировки, танци, гребане, гимнастика – всеки спорт, свързан с издръжливост и методична работа ще стане техен любимец. 

Близнаци

Близнаците могат едновременно да са пъргави физически и да включат логическото си мислене в това. За тях подходящи от отборните спортове са футбол, хокей, баскетбол и волейбол, а отделно могат да се състезават в тениса или шаха.

Рак

Раците обичат и духовното развитие и предпочитат в добавка към спорта да получават такова. Затова често наблягат на йогата, пилатеса и стречинга. Също така представителите на тази зодия обичат всички водни спортове.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и за да изпъкнат залагат на спортове като художествена гимнастика, танци, фигурно пързаляне, които са и изключително нежни и красиви. Така определено обират погледите. Ако пък решат да играят в отбор предпочитат футбол или баскетбол.

Дева

Представителите на тази зодия също предпочитат духовното израстване, затова наблягат на йога и пилатес.

Везни

Танци, фигурно пързаляне, йога, гимнастика, плуване – спортове с финес и красота са най-подходящи за Везните, тъй като те са изтънчени ценители.

Скорпион

Най-щастливи са, когато успеят да преборят трудностите, затова им препоръчваме да опитат спортове като хокей и акробатика, също и различни видове бойни изкуства. Последните определено ще се харесат на Скорпионите.

Стрелец

Стрелците пък залагат на по-елитни спортове като конни надбягвания, ски, аеробика и обичат да прекарват време във фитнеса. Те не могат да се съсредоточат само върху един спорт, обичат разнообразието и имат енергия за всичко, с което се захванат. 

Козирог

Упоритостта им ги подтиква към по-сериозни спортове, свързани с много издръжливост и тежести – силови тренировки, скално катерене и ски спортове. 

Водолей

Водолеите имат доста разнообразни предпочитания относно спортовете и се справят с доста от тях. Най-подходящи са алпинизъм, парашутизъм, колоездене, ски скокове, водни ски и т.н.

Риби

Рибите предпочитат по-нестандартното и залагат на спортни изкуства като ветроходство, кърлинг, гребане. Харесват и фигурното пързаляне, футбола и тениса. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com