Коя е най-агресивната зодия

20401
Коя е най-агресивната зодия
Снимка: iStock/Guliver

Не всички могат да контролират гнева си. На някои хора им е толкова къс фитила, че е нужна само една искра, за да избухнат. Други пък са непоклатими и трудно се подават на провокации или добре прикриват емоциите си.

Оказа се, обаче, че начинът, по който изразяваме емоциите си е пряко свързан с нашата зодия. Астролозите разкриват, че тези три зодиакални знака не просто се ядосват, а буквално излизат от кожата си и стават непредсказуемо зли.

5-те зодии, които нагло ще те излъжат, за да постигнат своето

Злите хора не изпитват никакъв срам, когато заблуждават другите или си играят с емоциите им, за да си свършат своята работата. Ето 5 та...

Скорпион

Скорпионите са всеизвестни със своя лют нрав. Те много бързо се ядосват и могат да унищожат с думи всичко в радиус от няколко метра. Губят контрол и съзнанието им се замъглява. Изправи ли се пред вас ядосан Скорпион, то в никакъв случай не очаквайте милост. Те са злопаметни и винаги търсят начин да си отмъстят.

Така, че, ако сте го наранили или обидили по някакъв начин, то винаги имайте едно наум и дори не си помисляйте, че може да всичко да е забравено. Напротив. Той ще избере възможно най-подходящия момент, за да поднесе своето отмъщение.

Разбира се, не оставяйте с впечатлението, че всички представители на тази зодия са лоши хора. Много от тях са трудолюбиви и честни хора, но, когато изгубят контрол се превръщат в пълна противоположност на себе си и често си патят от това.

Рак

Късметче според зодията за месец март

Когато късметът е с нас, се чувстваме много по-обнадеждени и щастливи. Този месец звездите са отредили за всеки от зодиакалните знаци с...

На пръв поглед изглеждат добронамерени хора, които не търсят конфликта и са готови да ви помогнат с каквото могат. Това е така, докато не ги "настъпите по мазола". Те са много емоционални и е напълно логично да избухнат като атомна бомба, когато са ядосани. При тях няма средно положение. Способни са да направят от мухата слон и да си излеят гнева върху вас, без да сте ги предизвикали с нещо.

Внимавайте как общувате с представителите на този зодиакален знак, защото са тънкообидни и честно казано не носят на майтап. Обичат да се бъзикат с другите, но, когато шегата е за тяхна сметка са склонни да го приемат за подигравка и тогава става наистина страшно!

Овен

Изключително темпераментни хора, които носят доброто настроение със себе си, но и много лесно могат да превключат на друга вълна. Една от най-лошите им черти е, че действат твърде импулсивно, когато са извън нерви. За сметка на това бързо им минава. Не са злопаметни и лесно прощават. Не им трябва много време, за да започнат да се смеят отново с вас и да забравят за случилото се.

Бъдете внимателни с тях, когато са ядосани, защото могат да направят много бели. В такива моменти те трудно контролират емоциите си и губят разсъдък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com