Колко агресивни са различните зодиакални знаци?

12942
Колко агресивни са различните зодиакални знаци?
Снимка: Pixabay

Всеки от нас се ядосва по различен начин и в различна степен. Подготвихме кратка статия, в която ще разгледаме това колко са агресивни различните зодии и как точно изразяват своя яд пред света: 

Овен

Овните избухват лесно и бързо като пиратка, опустошават всичко наоколо и се успокояват бързо. Те са директни, бързи и огнени. Възможно е да кажат неща или направят неща, за които после ще съжаляват.

Телец

Телците толерират и поемат доста преди да се ядосат. И тогава се превръщат в разярен бик, който вижда червено навсякъде. Телците са страшни и могат да нанесат огромни щети на всичко около себе си.

Близнаци

Близнаци използват най-голямото си оръжие: езикът си. Използват цялата информация, която знаят за теб и изстрелват думи като стрели, с които да те наранят. Възможно е да започнат да клюкарят зад гърба ти и да разпространяват слухове, които да те злепостяват.

Рак

Раците влизат в защитна позиция, когато са ядосани и раняват много жестоко. Те са изключително пасивно-агресивни и манипулативни и ще те накарат да страдаш, докато не им мине.

Лъв

Лъвовете често защитават не себе си – защото хората инстиктивно усещат, че не трябва да ги прецакват, а семейството си, партньорите, приятелите си. Те са борбени, искрени и страстни и действат, за да те унищожат от веднъж.

Дева

Девите изглежда сякаш винаги са ядосани и мрънкащи за нещо. Обикновено е нещо, което изглежда малко и незначително. Но, когато наистина се ядосат – стават упорити и след време става това, което те искат.

Везни

Везните имат проблем да изразяват агресията си здравословно, защото имат нужда да се харесват на всички. Заради това, преминават в екстремности бързо в това как да се изразят – или е прекалено или е в неподходящ момент.  Постепенно израстват в изразяването си.

Скорпион

Скорпионите са злобни, злопаметни, манипулативни и отмъстителни. Те избухват и искат да те наранят с думи, но след това започват да обмислят как да те прецакат по възможно най-лош начин. 

Стрелец

Стрелците се ядосват най-много заради благородството и идеализма си. Те се палят, но се опитват да намерят начин, по който успешно да работят нещата. Те са честни до болка и когато ядосани, казват всичко, което мислят.

Козирог

Козирозите стават твърдоглави и тесногръди, когато са ядосани. Чувството да спориш с Козирог е да говориш на стена: не усещаш, че има приемане, нито предаване. Те са разумни и получават това, което искат.

Водолей

Водолеите страстно защитават каузи, в които вярват и едно по-добро бъдеще, в което да живеем. Те използват интелекта и обективно се опитват да обяснят позицията си. Възможно е да изглеждат по-студени и аналитични, отколкото другите знаци.

Риби

Рибите са гъвкави и не знаеш какво може да се случи, когато се ядосат. Може да бъдат огнени и директни, могат да бъдат студени и манипулативни, може да се разсърдят сърдито и да спрат да комуникират, може да бъдат разумни и обективни или може да се разплачат от яд – всичко зависи от ситуацията и настроението им през деня.

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com