Колко зрял е един мъж според зодията си

80033
Колко зрял е един мъж според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Възрастта не е начин да се прецени нивото на зрялост на някого. Всички познаваме възрасни, които действат като деца, не могат да контролират гнева си, или са безотговорни.

Възрастта е число, но може да няма влияние върху това как някой действа щом стане въпрос за астрология. Всеки знак на зодиака има своето ниво на зрялост и може да ви покаже дали имате работа с зрели мъже или мъже, които няма да пораснат.

Понякога възрастта на хората е в пряко противоречие с начина, по който действат. Когато един възрастен мъж се държи като тийнейджър, ляга си късно, не се грижи за сметките си и се държи като че ли е нормално да закъснява да работи всеки ден, не е голяма работа, това е проблем.

Ето как да прецените нивото на зрялост на един мъж според зодиакалния му знак.

 

Овен

Отговорността и зрелостта не идват лесно при момчетата Овен. Те имат любов към живота и действат така, сякаш правят нещо за първи път. Това може да е техният 200-ти тенис мач, но все пак ще имат същия ентусиазъм, както когато започнаха да играят. Но обратната страна на тази незрялост е, че те са склонни да бъдат егоистични, груби и глупави. Те не мислят нещата, нито пък позволяват да се хванат в детайлите.

Ниво на зрялост: Ниско

 

Телец

В по-голямата си част, Телецът е отговорен и внимателен, особено когато става въпрос за емоции. Те не бързат да се доверяват и извършват задълбочено разследване, преди да могат да се ангажират с нещо или с някого. Въпреки това, те са много упорити и не са много добри в компромиса. Един мъж Телец може да ревнува и да се отнася с половинката си като дете с играчка.

Ниво на зрялост: Колебливо

 

Близнаци

Мъжът Близнаци не е известен като супер зрял или отговорен. Те са блестящи и често закъсняват за срещи, дори ако имат намерение да бъдат точни. Те се изгубват лесно, не завършват проекти и бързо се разсейват. Близнакът се отегчава лесно и обича да променя външния си вид. Той би предпочел да ходи на различно парти всяка вечер, отколкото да прави някакви тъпи, но необходими неща за възрастни.

Ниво на зрялост: Ниско

 

Рак

Ракът мъж има определена зряла страна към него. Той обича да има чувство за сигурност (особено в жизненото си пространство) и има тенденция да бъде много отговорен, когато става дума за финансите му. Емоциите, обаче, са слабото му място. Ако той е наранен, той ще се задържи на недоволство и ще премине през предишни отношения в съзнанието си, търсейки грешки, които е направил. Знаеше, че е толкова разстроен, че губи контрол и действа. Той се справя по-добре, когато има връзка.

Ниво на зрялост: Умерено

 

Лъв

6 зодии, които не могат да бъдат манипулирани

Зодиакалните знаци, които не могат да бъдат манипулирани, са склонни да поемат отговорност за действията си. Когато правят грешка, те у...

Мъжът Лъв е известен със своята смелост, лоялност, способността си да води. Той има склонност да действа рационално, а не импулсивно. Той познава себе си и е честен за своите силни страни. Той няма да се оттегли от битка, но няма да започне и без причина. Той е уверен и се представя добре, което има за цел да накара другите да вярват в него и да се чувстват сигурни.

Ниво на зрялост: Високо

 

Дева

Девите приемат много сериозно своите взаимоотношения, ангажименти и обещания. Ако той казва, че ще бъде някъде или ще направи нещо, обикновено ще го направи. Мъжът на Девата се появява и не очаква нищо в замяна. Той не е прибързан и внимава с думите си, тъй като знае силата, която имат. Мъжът Дева е почти прекалено зрял и всъщност може да се отпусне малко.

Ниво на зрялост: Високо

3-те зодии с най-силна интуиция

Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което предусещаме, т.е. да послушаме вътрешния си глас, който ни ка...

 

Везни

Докато мъжът на Везни мисли за себе си като за много добре балансиран и зрял, той всъщност клони повече към незрялост. Представителите на тази зодия предпочитат да се забавляват, отколкото да правят нещата, които трябва да правят. Той ще отлага до последната минута да плати сметката за телефона. Той мрази усещането, че нещо виси над него и понякога ще плати предварително, за да може да забрави. Това не е точно баланс, по-скоро като махало, въртящо се напред-назад.

Ниво на зрялост: Колебае се

 

Скорпион

5-те зодии с ново гадже това лято

Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни. Няма как да стоим на брега на морето, да усещаме лекия бриз по кожата си и ...

Мъжът Скорпион смята, че държи всички под контрол и е много зрял. И той е, докато всичко върви по пътя си. Ако обаче нещо се обърка, неговият темперамент побеждава здравия му разум. Може да отнеме много време, но това не означава, че той няма да действа грубо или импулсивно.

Ниво на зрялост: Високо ... докато не стане много ниско

 

Стрелец

Мъжът Стрелец има проблем с всички типове отговорност - дългосрочни взаимоотношения, ипотеки и невъзможност да изчезне, когато иска. Не е, че той не може да направи или да има такива неща, просто иска да му е максимално лесно. Стрелецът цени независимостта си преди всичко, но той знае това за себе си, така че той взема своите решения в това отношение.

Ниво на зрялост: постоянно се променя

Всичко, което трябва да знаете за жената Овен

Безстрашен и естествен лидер, жената на Овен е харизматична, енергична и динамична. Тя очаква с нетърпение нови предизвикателства и нов...

 

Козирог

Козирогът мъж е образ на отговорност. Той поема ангажиментите си сериозно и обича да има силна семейна и финансова основа. Той винаги е там за хората, които са важни за него. Той е страхотен служител, партньор, съпруг и се опитва да направи всичко. Той може да работи твърде много, но само защото е толкова решен да направи добър живот за себе си и семейството си.

Ниво на зрялост: Високо

 

Водолей

Вижте коя зодия как ще реагира, ако влезе крадец в дома им

Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка. Овенът даже чака да нахлуе бандит в дома му! Както му е накипяло, добре ще му дойде ...

Дори ако Водолеят не е фен на "Междузвездни войни" или "Стар Трек", той е технологичен вид. Той обича нови технологии и видеоигри, компютри и дори понякога cosplay. Той може да има проблеми при изразяването на емоциите си, но няма проблем да разбере битовете и дроновете. Водолеят определено е в допир с вътрешното си дете и често се измъква от всичко, което е зряло, за да се срещне с него.

Ниво на зрялост: Умерено


Риби

Мъжът Риби е стара душа. Ако вярва в минали животи, той ще знае, че има доста. Той изразява мъдростта си по начина, по който се грижи за всичко на тази планета и как изразява себе си творчество. Рибите усещат нещата дълбоко и това е мястото, където уязвимостта им пречи на зрялост. Те не винаги се занимават с трудни емоционални ситуации по зрял начин. Красивата част е, че мъжът Риби винаги се опитва да бъде по-добър човек.

Ниво на зрелост: Висока, с отстъпка от време на време

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com