Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 1)

24546
Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

В какво намира щастието всяка една от 12-те зодии и как може да направи така, че да достигне това, за което си мечтае? Ще ви дадем отговора къде е ключът към щастието на всяка една от зодиите.

Овен: Овните намират щастие в успеха – точно този, който ги извисява над всички други и доказва, че са способни на много работа, много безсънни нощи и тежки дни. Въпреки това за тях е важно да докажат, че могат всичко и че успехът им е в кърпа вързан, когато работят усърдно за него. Обичат да стоят на всички и всичко, да са на най-високото стъпалце в живота.  

3 зодии, които обичат да тормозят другите и не им пука

Някои зодии толкова обичат да нараняват другите, че това им се превръща в навик. Непрекъснато сме заобиколени от хора, които създават п...

Телец: Щастието за Телците е в хубавата храна. Шегуваме се! Това е само черешката на тортата, наречена живот. Истинското щастие за Телците е в семейството. Цял живот мечтата им е да имат голямо и щастливо семейство, да се радват на семейния уют и да нямат нужда от нищо повече, за да са щастливи. Телците са най-семейната зодия и това ги прави истински щастливи и доволни от живота.   

Близнаци: За Близнаците щастието е в много неща, но най-вече в хубавите и лъскави предмети, подаръците и жестовете, които другите правят за тях. Те обичат да бъдат глезени, някой да се грижи за тях, да ги изненадва и какво ли още не. За Близнаците щастието е в това!  

Рак: Раците намират щастието в най-различни неща, но най-вече в собствените си успехи, възможности и начинът, по който гледат на света. Щастливи са, когато са в хармония със себе си и в това няма нищо лошо. Напротив, Раците добре осъзнават, че човек първо трябва да е щастлив със себе си, за да може да е щастлив с някой друг.  

Лъв: Представителите на тази зодия намират щастието в приятелите си. Те обичат големите и шумни компании, обичат да се събират с приятели и това е много важно за тях. Биха направили всичко за близките си хора така, както те биха сторили същото за тях. Приятелството е в основата на щастието, всеки Лъв ще ви каже това.  

Март готви кардинални промени за 5 зодиакални знака

Първият ден на промяна е 3 март. Секстилът на Венера с Уран могат да освежат любовния ви живот. Но при условие, че вие сами трябва да п...

Дева: Девите намират щастието в успехите, изкуството и всичко, свързано с развитието им. Много си мечтаят един ден всички да знаят името им в областта, в която искат да се развиват. Ще бъдат истински щастливи, когато надминат себе си по успехи и целият свят научи кои са!    

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com