Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 2)

20395
Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да знаем къде да търсим щастието според зодията си. Ето в какво откриват щастието всички зодии и какво ги кара да стават с усмивка сутрин:

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

Къде е ЩАСТИЕТО за всяка една от 12-те зодии (Част 1)

В какво намира щастието всяка една от 12-те зодии и как може да направи така, че да достигне това, за което си мечтае? Ще ви дадем отго...

Везни: Везните намират щастието в семейството си. За тях е много важен домашният уют, хубавите отношения със семейството и това да бъдат завинаги заедно с човека до себе си. Няма по-голямо щастие от това Везните да имат здраво и стабилно семейство през целия си живот.   

Скорпион: Скорпионите са щастливи тогава, когато са обичани. За тях щастието е в това винаги да има поне един човек, който да въздъхва след тях, да ги ухажва и да им дава цялото си внимание. Любовта е ключова в живота на Скорпионите и те не могат да живеят без това. Ако им липсва, просто не са на себе си.      

Стрелец: Стрелците могат да се похвалят с това, че не им е нужно много, за да са щастливи. Щастието за тях е в това да са здрави, да имат работа, да забелязват малките неща в ежедневието си и да ги оценяват. Стрелците осъзнават, че щастието не е нищо голямо... а един милион малки неща.

Козирог: Козирозите откриват щастието в това да са здрави. За тях няма нищо по-важно те и близките им хора да се радват на цветущо здраве. Не им трябват пари, не им трябват екскурзии, най-важно е всичко в живота им да е спокойно, а здравето винаги да е на първо място!

Тези 6 зодии ще са щастливи през месец март

„Щастливите хора са най-красиви!“ Навярно сте чували това. Дали обаче месец март ще бъде толкова позитивен и поръсен с праш...

Водолей: Водолеите намират щастието в пътуванията! Те обожават да обикалят най-различни места по света, да взимат най-доброто от всяко от тях и да преживяват хиляди емоции на нови земи. Пътуванията са важна част от живота на всеки Водолей!

Риби: Рибите са щастливи тогава, когато са влюбени и имат човек до себе си. Когато са без половинка, просто не са на себе си, не усещат радостта от живота и просто не могат да бъдат сами! Важно за Рибите е да се чувстват обичани, сърцето им да е изпълнено с любов и нищо друго няма значение за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com