Късметче според зодията за седмица, 1 – 5 март

11034
Късметче според зодията за седмица, 1 – 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Нека тази седмица ви бъде по-късметлийска от предходните. Да ви донесе много радости, усмивки и добро настроение. Сега е време да разберете какво ще е и късметчето ви за първата седмица на март месец.

Ето ги и тях:

Овен

На Овните тази седмица ще им бъде повече от приятно. С лекота ще се справят с трудностите и ангажиментите, които са поели. Няма да имат спирка пред нищо. За тях седмицата ще бъде вълнуваща и емоционална.

Телец

Тази седмица се очаква да се сдобият с някоя и друга нова придобивка. Предстои им да похарчат не малка сума пари, които да инвестират в нещо за себе си. Очертава се Телците да тънат в разкош.

Близнаци

Първата седмица на март ще се чувствате в изключително добро настроение. Нищо и никой не е в състояние да помрачи слънчевата ви усмивка.

Рак

Раците ще се чувстват нетипично добре в началото на седмицата. Те са си дали почивка, която отдавна са заслужили. В готовност са да се отдадат на семейни разходки и приключения, което наистина ще ги зареди.

Лъв

Лъвовете са на път да открият ново хоби, което да ги изстреля високо в небесата. От дълго време насам плануват да стартират дейност, която да им носи истинско удовлетворение и ето, че най-накрая успяват да постигнат целта си. Седмицата и за тях ще е положителна.

Дева

На Девите им предстои мечтана екскурзия. Най-накрая настъпи моментът, в който да се порадват на красотите по света. Време е да си подарят едно такова приключение.

Везни

Везните се чувстват доста изморени напоследък. Нещо все им тежи и не им дава покой. Тази седмица обаче ще се порадват на душевните мир и хармония. Ще бликат от радост и щастие.

Късмет за 2021 година за всяка ЗОДИЯ

Скорпион

12 късметчета с кафето ти за днес, 1 март

„Баба Марта бързала, мартенички вързала!” Бъдете здрави, бели и червени като мартеничките. Нека този месец ви донесе много...

Скорпионите ще бъдат изненадани от голямата любов. Цял живот се молят за нея, но все още не ги е навестила. Ето, че и тяхното време дойте!

Стрелец

Стрелците ще са обградени с внимание през първата седмица на март месец. Любимите им хора няма да пропуснат и момент, в който да им напомнят, че те са важни за тях.

Козирог

Представителите на този зодиакален знак ще получат мечтаното финансово постъпление. Няколко нули повече към банковите им сметки съвсем няма да се отразят зле и те ще могат най-накрая да си позволят да имат всичко онова, което се купува с пари.

Късметче според зодията за месец март

Когато късметът е с нас, се чувстваме много по-обнадеждени и щастливи. Този месец звездите са отредили за всеки от зодиакалните знаци с...

20 късметчета за Баба Марта и целия месец март

Водолей

На Водолеите им предстои творческа седмица. В главите им ще се раждат безкрайно креативни идеи. Имат възможността именно сега да сътворят най-големия шедьовър.

Риби

Рибите няма да се оплакват от болежки през първата седмица на март. Като, че ли всичките им притеснения ще изчезнат и няма да се появят повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com