Любов в залеза на живота, която идва в точното време

12473
Любов в залеза на живота, която идва в точното време
Снимка: iStock

Днес е много по-трудно да намерим голямата любов, истинската, изпепеляваща и вечна. Опитваме се да изтъкнем най-добрите си предимства, а забравяме, че трябва просто да бъдем истински. Всички искаме да обичаме и да бъдем обичани. Но всеки от нас иска да намери своя специален човек, с който да сподели любовта и да получи обич. Намирането на истинската любов може да изглежда като невероятно трудна задача и често ни е трудно да разберем защо. Не е лесно да намериш човек, с който да се чувстваш щастлив.

Голямата любов

Никой от нас не е съвършен и очакването от друг несъвършен човек да ни помогне е нереалистично и може да доведе само до разочарование. Лесно е да си представим какъв човек бихме искали да обичаме, но колко усилия влагаме, за да станем самите ние по-добри? Всички ние имаме своите недостатъци, които трябва да коригираме. Голямата любов е идеалът, който си представяме и който отговаря на нашите очаквания - като характер, като визия, като поведение, като отношение към нас. Влюбим ли се, забравяме за тях, защото чувството ни води, а не разумът. Голямата любов е хармонична връзка на двама души, които се чувстват щастливи, независимо от обстоятелствата. Всеки иска да я изпита.

Какво е любов според децата?

Когато не си срещнал голямата любов през младостта

Някои хора имат късмет и срещат половинката си в младостта, създават семейство и се радват на щастлив живот. Други, с по-малко късмет, трябва да преминат през определен брой разочарования, за да срещнат своята половинка.

В същото време хората казват, че последната любов е най-силната. Ето защо някои възрастни хора все още търсят любовта, за коята са мечтали. За тях това не е въпрос на сексуална съвместимост, а на духовна връзка и способност да общуват с партньора.

50 ЦИТАТА за любовта, които ще ви вдъхновят да обичате

Любов в напреднала възраст

Тези, които казват, че става по-трудно да се влюбиш с напредване на възрастта, грешат. Любовта не пита на колко години сте. Тя идва неканена, понякога дори непотърсена. Тази любов може да бъде толкова свободна и спонтанна, колкото в младостта, но в същото време доста мъдра. В този период всички емоции са по-лежерни и спокойни, но чувството на пърхащи пеперуди в стомаха е същото както на 20.

Първата любов е житейски опит. Първата любов е ситуация, която ви се случва за първи път, но най-вероятно не за последен. Първата любов е приключение и предизвикателство. Какво е последната любов? Това е топлина в душата, усмивка и очи пълни с блясък. Последната любов е тиха и кротка, красива като есента, малко тъжна, но истинска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com