ЛЮБОВЕН хороскоп за 13-17 юли

16793
ЛЮБОВЕН хороскоп за 13-17 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки. Това може да се окаже промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Телец

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Телците. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Близнаци

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Рак

Ако искате да въведете някаква промяна в сексуалния си живот, може да говорите с любимия човек. Оставете срама и притеснението, защото това ще накара и двама ви да се чувствате добре.

Лъв

Комуникацията с партньора ще вземе положителен обрат през новата седмица. Заедно, вие ще бъдете в състояние да разговаряте и обсъждате важни въпроси.

Дева

Периодът е подходящ да се отдадете на вашите скрити желания и да преодолеете физическите граници заедно, за да достигнете ново ниво на интимност.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Разбира се, не е задължително да е умишлено или с лоши чувства, но имайте едно наум. Не искайте съвети от близки, а говорете директно с партньора.

Скорпион

Възможно е да се появят силни чувства или привличане към трети човек, но взаимоотношенията ви да са в задънена улица. Основният проблем ще е това, че настоящата ви връзка е в застой. По-добре се концентрирайте върху нея или по-скоро върху прекратяването й.

Стрелец

Има лъч надежда за сексуалния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще споделяте желанията открито и без свян. Внимавайте с думите, които използвате, за да не обидите половинката и да излезе, че сексът ви се струва скучен.

Козирог

Седмичен хороскоп за 13-19 юли

Овен Това е седмица, в която да се съсредоточите върху плановете си. Някои от тях са узрели за осъществяване. Проявата на леност сега ...

Обвързаните Козирози също трябва да си "мерят приказките". Дори да имате забележки или важни неща за обсъждане, бъдете максимално дипломатични.

Водолей

Не се крийте, а се изправете срещу проблемите си. Към средата на седмицата с половинката ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, които ви преследват от миналото, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате.

Риби

Не се затваряйте в себе си, колкото и черна да ви се вижда картинката. Имате нужда от оптимизъм и позитивна нагласа, затова правете това, което ви кара да се усмихвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com