ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-24 август

13659
ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-24 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на чувствителна тема. 

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции.

Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон.

Рак

През тази седмица ще ви вълнуват въпроси, свързани с вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би тя или той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви. Тя ще поиска да отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

Везни

Разговор с вашата половинка може бързо да се превърне във война на думи. Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис.

Скорпион

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. За съжаление, може да ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка.

Козирог

Седмичен хороскоп за 20-27 август

Овен През тази седмица имайте вяра на себе си. Може да получите страхотни съвети и предложения за помощ, но те няма да са ефективни в ...

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми.

Водолей

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда.. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката. Бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често извън дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com