Любовен хороскоп за 22-28 май

14386
Любовен хороскоп за 22-28 май
Снимка: iStock/Guliver

Нова седмица, нова късмет. Представяме ви седмичния любовен хороскоп за новата седмица. Вижте какви изненади ви очакват във взаимоотношенията ви:

 Овен

През тази седмица скандалите с половинката ви ще намалеят. Дългите спорове, които подриваха отношенията ви в последно време са към своя край. Отдайте се на спокойствие и мигове на сдобряване. Затоплете отношенията.

Телец

Тръпката, която наблюдавате отдавна, е на път да ви се изплъзне. Ако не направите нещо, за да бъдете забелязани, всичките ви усилия досега ще изгубят смисъл. Не забравяйте, че трябва да сте активни. Ако един човек заслужава вниманието ви, значи си заслужава и да направите първата стъпка.

Близнаци

Почивката ви се отразява добре, но продължава твърде дълго. Трябва да активирате чара си и да направите нещо за половинката си. Зарадвайте човека до себе си и му напомнете, че ви има. Необвързани сте? Време е да поправите това. Седмицата е подходяща за започване на нова връзка.

Рак

Проблемите във връзката ви се задълбочават. Започнете да говорите повече. Положете повече усилия, в противен случай краят е сигурен. Във връзката участват двама – не го забравяйте!

Лъв

За чаровна личност като вас любовните изживявания не са проблем. Но не забравяйте, че мимолетните връзки скоро ще ви омръзнат. Замислете се за промяна на начинът си на живот. Съвсем скоро ще се озовете в компанията на обвързаните си приятели, което ще ви накара да се почувствате не на място.

Дева

Спрете с любовните книги и филми. Излезте и се огледайте около себе си, никога не знаете дали мъжът от съседната маса в кафето няма да бъде любовта на живота ви. Не обмисляйте дълго. Пуснете се по течението. Началото на новата седмица ви носи и нови изненади.

Везни

Имате нужда от нещо ново, което да ви мотивира. Очаква ви седмица изпълнена с изненади в финансов и любовен аспект. По всичко личи, че новият колега в офиса най-накрая е забелязал очарованието ти.

Седмичен хороскоп за 22-28 май

Овен Сега може да засилите и ускорите във всяка една сфера на живота ви. Това, което сте си мислите, че не е било възможно да се осъще...

Скорпион

Очаква ви голяма промяна, която ще повлияе зле на връзката ви. Знаете, че трябва да се съобразявате с половинката си, но в такива моменти не се взимате под внимание мнението и. Направете внимателно своя избор. Преценете приоритетите си. Когато ви се налага да избирате, не пренепрегвайте половинката си.

Стрелец

Задачите в офиса ви идват в повече. Опитайте се да обърнете повече внимание на половинката си. Нямате такава? Постарайте се да забравите старите любовни неволи и да гледате напред. Нещо хубаво ви очаква тази седмица.

Козирог

Кои зодии имат най-сложните любовни взаимоотношения?

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни. ОВЕН и Дева Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни...

Не оставяйте любовта на заден план. Това, че имате дълга връзка, не означава че е пълноценна. Спрете да приемате половинката си като даденост и възстановете старите страсти. Любовни игри или секси смс-и. Покажете на човека до вас, че го обичате.

Водолей

Изтощени сте от връзката си? Когато започваш да даваш повече, отколкото получаваш ситуацията става чисто мъчение. Седмица на равносметка за представителите на тази зодия. Претеглете положителните и отрицателните страни. Вземете решение какво ще правите с живота си.

Риби

Тази седмица сте положително настроени. Планетите се нареждат така, че да ви помогнат. Очаквайте изненадващо предложение, което очаквате отдавна. Може би дълго очакваният пръстен, или кой знае?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com