Любовен хороскоп за 25-29 май

11420
Любовен хороскоп за 25-29 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Овните е важно да имат материална сигурност във връзката.

Телец

Неочаквано развитие в любовния живот на Телците ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

Близнаци

Работни ангажименти е възможно да препречат пътя на Близнаците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Евентуален отказ може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Рак

Любовният живот на Раците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

Лъв

Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако имате тайна, която ви тежи и искате да споделите, сега е идеалният момент.

Дева

През тази седмица ще се вълнувате най-вече от духовното израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, което ще ви сближи.

Везни

Отделете възможно на-много време на любимия си човек. Ако имате възможност, пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Дори и на най-малкото усилие от ваша страна ще засили връзката ви.

Скорпион

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Стрелец

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Може би криете някаква тайна, която не искате да споделите с половинката? Трябва да промените това, за да се почувствате отново свободни духом.

Водолей

Самочувствието ви ще се повиши, но определено ще бъде с покритие - ще бъдете още по-забележителни от обикновено. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Риби

Може би е време да споделите с любимия човек амбициите си, свързани с кариерата. Той ще ви предложи подкрепа, а доверието ви ще премине на ново ниво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com