Любовен хороскоп за март (част 2)

5737
Любовен хороскоп за март (част 2)
Снимка: iStock/Guliver

ВЕЗНИ

Март ще бъде съдбоносен за Везните в любовта. Необвързаните вече са готови за това и ще се радват на среща с човек, който ще промени статута им на „необвързани“. Ако имате връзка от известно време, сега е моментът да решите дали това е вашата „сродна душа“ или ще се разделите. Семейните Везни ще бъдат отрупани с ангажименти и грижи по роднини и малко ще позабравят любимия човек. Намерете време за половинката си, малко внимание, мили жестове са достатъчни да затвърдят отношенията ви.

СКОРПИОН

Драматичен ще е март за Скорпионите. Ще бъдете оплетени в сложни любовни триъгълници. Предстоят ви конфликти и проблеми във връзка с объркани интимни отношения. Бъдете внимателни, изход винаги има. Не прибързвайте за сериозно решение, ако искате да сключите брак. Месец март не е подходящ за съдбоносни решения. Необвързаните ще имат нови възможности за страстна връзка. Дали ще излезе нещо сериозно, изчакайте. Семейните да поуспокоят топката, опитайте се да бъдете по-толерантни и тактични.

СТРЕЛЕЦ

Вечните авантюристи Стрелците трябва много да внимават. Март ще им донесе много срещи с нови хора. Не се втурвайте за нова авантюра веднага. Да, ще имате възможности, но малко се огледайте и не прибързвайте. Ако не искате вече да сте сами, бъдете по-смели и направете първата крачка. Семейните Стрелци ще се радват на хармония и топли отношения.

КОЗИРОГ

Необвързаните Козирози с носталгия ще се връщат към минали връзки. Оставете миналото и се опитайте да гледате напред. Старите връзки не може да закрепите. Макар да срещате нови хора, още не сте готови да дадете нов шанс на други хора край вас. При семейните Козирози ще цари хармония. Ще се радвате на изненади от страна на половинката. Ще прекарвате повече романтично време заедно.

ВОДОЛЕЙ

Как зодиакалните знаци показват симпатията си

Някои знаци проявяват симпатия толкова фино, че е много трудно да се уловят техните сигнали. Други, от друга страна, не знаят бариери. ...

Необвързаните ще се радват на статута и свободата си. Не е време за нови познанства и срещи. Дори да срещнете нови хора, не се подлъгвайте, изчакайте да дойде времето. Ще имате щастливи мигове с приятели, но без страст и интимни отношения.

Семейните Водолеи ще трябва да обърнат повече внимание на близките си и техните проблеми. Това ще ги направи по-деликатни и търпеливи по отношение на половинката. Сега ще разберат, че дребните конфликти не обръщат каруцата и споровете ще изчезнат.

РИБИ

Необвързаните Риби са в период на колебания. Изпитват отношения към даден човек, но не са наясно дали са взаимни. Отношенията ви са променливи, радвате се на взаимни приятни мигове, а после се чудите дали ще се задълбочат и какво следва. Малко по-смело притиснете партньора си и ще си обясните това краткотрайна връзка ли е или начало на нещо по-сериозно и стабилно. Не се притеснявайте и бъдете настоятелни.

За семейните Риби моментът е чудесен за общи битови занимания. Скрепете отношенията си с планиране на нещо по отношение на общия дом: може би нова покупка на друго жилище или ремонт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com