Любовен хороскоп за месец АВГУСТ

44671
Любовен хороскоп за месец АВГУСТ
Снимка: Pixabay.com

Най-горещият месец от годината ни е подготвил най-горещите любовни страсти. За едни зодии месецът ще е изпълнен с нови вълнуващи изненади, а други ще трябва да се справят с някои проблеми в личния живот. Август обаче ще донесе по мъничко щастие за всяка зодия. Ето какво ви чака през месец август според зодията:

Овен

Месец август ви е подготвил много и най-различни предизвикателства, някои от които са доста приятни. Ще ви се наложи да избирате между двама човека, които имат сериозен интерес към вас. Любовният триъгълник, в който неволно ще бъдете замесени, ще ви накара да осъзнаете какво всъщност търсите в един човек. Тогава изборът ще бъде наистина лесен, а това, което следва после ще ви направи истински щастливи от много време насам.

Телец

4-те зодии, които нямат чувства

Всеки има в живота си хора, които почти никога не споделят чувствата си. Те дори почти винаги лъжат и премълчават истината, крият от ок...

Имате известни колебания относно връзката, в която се намирате. От известно време насам се замисляте дали сте с правилния човек или всичко, което се случва е губене на време. Трябва да загърбите тези мрачни мисли и да претеглите всичко, което ви прави щастливи с това, което ви липсва. Ако щастието е повече, значи няма за какво да се притеснявате. Няма идеални връзки, а такива, които ни правят щастливи. За необвързаните месецът ще мине с няколко изненади, които чакате от много време.

Близнаци

Искате нещата да се случват по-бързо, но всичко в живота си има своето време. Не бързайте, а бъдете сигурни, че това, което трябва да се случи, ще се случи точно, когато му дойде времето. В средата на месеца ще получите признание от близък до вас човек, което ще ви накара да се замислите - имате ли чувства към този човек или емоцията е продиктувана от вниманието, което получавате. Помислете добре и ако си заслужава, дайте му шанс да се случи.

Рак

Ще имате някои незначителни проблеми във връзката си, но не бива да ги игнорирате. Поговорете с партньора си и изяснете кой какво иска от връзката, в която се намирате. Ако разминаванията ви са големи, не правете компромиси и потърсете по-добър за вас партньор. Необвързаните ще се радват на внимание от страна на другия пол, което може да прерасна във връзка, ако правилно изберете човека, който най-много прилича на вас по душа.

Лъв

Всички Лъвове, които имат сериозна и задълбочена връзка, могат да очакват най-накрая тя да премине към следващия етап. Дамите могат да се надяват на романтично лято предложение за брак, на което трудно ще откажат. Мъжете с тази зодия трябва да се замислят дали половинките до тях не чакат заветния въпрос и дали не са готови за нещо по-сериозно. Имайте предвид, че ако изпуснете момента, жената до вас може да си помисли, че нямате сериозни намерения към нея и да се отдръпне от вас.

Дева

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

През месец август ще се радвате на  неочаквано внимание от срещуположния пол. Няма да усетите как ще ви завърти незабравима лятна приказка. Не се натъжавайте, ако приказката си остане само за лятото, защото никога не знаете кога животът отново ще ви срещне с този човек. Това преживяване ще се отрази добре на самочувствието ви, което в последно време е силно понижено. Бъдете сигурни, че това е излишно и сте прекрасни хора, които просто трябва да почакат още мъничко за правилния човек.

Везни

Не ви стига внимание от човека, с когото сте във връзка в момента. Вместо да се сърдите и да правите проблем от това, просто споделете. Възможно е човекът до вас въобще да не се усеща, че прави нещо неправилно. Няма да повярвате на какви романтични жестове и изненади е готов той, защото трябва да знаете, че истински ви обича. Предложете романтичен уикенд някъде наблизо и ще разпалите желанието му за романтика.

Скорпион

Търсите идеалният за вас партньор прекалено дълго време и без да осъзнавате отблъсквате всички заради малки недостатъци и липси в характера. Не бъдете толкова взискателни, не преценявайте нещата, а ги усещайте. Пуснете се по течението през август и в края на месеца съдбата ще ви срещне с интересен човек. Не бързайте и си дайте време да го опозанете, преди да решите, че не е правилният за вас. Ще се изненадате колко общи неща ще откриете помежду си.

Стрелец

Бъдете по-смели и ако искате нещо, просто си го вземете. Месец август ще бъде изпълнен с приключения и трябва да се отдадете на всяко едно от тях. Бъдете смели, действайте импулсилно и в началото на септември лудостта ви ще ви се отплати с изненада, която не сте и очаквали. Прекарайте месец август незабравимо и до края на годината ще бъде все така за вас.

Козирог

Прекалено несигурни сте в себе си и това много ви пречи да продължите напред. Имате много дълъг списък от чудесни качества, които трябва първо вие да оцените, преди околните да го направят. Ще имате сериозен разговор в края  на месеца, от който ще зависят много неща във връзката ви. Не бъдете много строги в изискванията си, за да не останете сами накрая.

Водолей

Това е най-подлата зодия

Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който не бъдат предизвикани. Те се стремят да не обидят никого, винаги мислят з...

Най-романтичният месец от годината за вас. Толкова много изненади ви очакват, толкова приятни емоции и истинско щастие, което заслужавате. Ще опитате някои нови неща, които толкова ще ви харесат, че може да откриете ново хоби за себе си. Любовта е основното нещо, което ще владее ума и сърцето ви. Очаква ви най-хубавият август, който някога сте имали. Насладете му се без угризения.

Риби

Време ви е за следващата сериозна крачка във връзката, в която се намирате. Ако имате гадже - време е да заживеете заедно, ако вече живеете заедно - време е за годеж, ако вече сте сгодени - сватбата е следващото нещо, за което трябва да мислите... ако и това е минало, очаква ви най-хубавата изненада в живота. За някои Риби изненадата може да е двойна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...