Любовен хороскоп за октомври 2017 г.

52108
Любовен хороскоп за октомври 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се събудят за любовта, ще получат едни от най-изненадващите си новини и страхотни емоции. Ето какво чака всяка от 12-те зодии през октомври 2017 г.


Овен

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

Телец

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила.

Близнаци

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде по местата.

Рак

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате.

Лъв

Нови трепети ще ви омаят и ще ви накарат да забравите за всички наоколо. Очаква ви запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи наистина точно, когато най-малко очакваш.

Дева

Миналото ни учи да бъдем силни, а изпитанието дали сме научили своя урок идва чак, когато е време да вземем ново решение. Вие сте умни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората до себе си, има причина те да са там.

Везни

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно.

Скорпион

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Октомври ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на месеца.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията - наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка.

Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва.

Водолей

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Риби

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало цяло лято), октомври ще промени това и ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност... Имайте търпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com