Любовен хороскоп за октомври 2017 г.

52126
Любовен хороскоп за октомври 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се събудят за любовта, ще получат едни от най-изненадващите си новини и страхотни емоции. Ето какво чака всяка от 12-те зодии през октомври 2017 г.


Овен

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

Телец

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила.

Близнаци

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде по местата.

Рак

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате.

Лъв

Нови трепети ще ви омаят и ще ви накарат да забравите за всички наоколо. Очаква ви запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи наистина точно, когато най-малко очакваш.

Дева

Миналото ни учи да бъдем силни, а изпитанието дали сме научили своя урок идва чак, когато е време да вземем ново решение. Вие сте умни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората до себе си, има причина те да са там.

Везни

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно.

Скорпион

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Октомври ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на месеца.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията - наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка.

Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва.

Водолей

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Риби

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало цяло лято), октомври ще промени това и ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност... Имайте търпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно